Nieuwsoverzicht

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl

Twitter

Praat met ons mee via ons twitteraccount

Afbeelding

Feest van de techniek workshop
18 september 2017
Automotive College
Bouw & Interieur College
ICT College
Tech College

Feest van de Techniek 2017

De 4e editie van het Feest van de Techniek staat voor de deur! Meer dan 1.500 vmbo-leerlingen nemen van 6 t/m 10 november een kijkje achter de schermen bij verschillende technische bedrijven in Utrecht. Het thema gaat over de toepassing van de techniek: hoe werkt het en wat kun je er mee?

Colleges van ROC Midden Nederland dragen op verschillende manieren bij aan het feest van de techniek. Behalve als sponsor is ROC Midden Nederland ook actief in de organisatie en het verzorgen van workshops.

Afbeelding

Samen voetballen, samen spelen
8 september 2017
ROC Midden Nederland

Vooraankondiging Onderwijsconferentie vo-mbo 'Samenspel in de regio'

Op donderdagmiddag 30 november vindt onze inspirerende onderwijsconferentie vo-mbo Samenspel in de Regio (link aankondiging) plaats bij het Sport College in Galgenwaard. Deze regionale bijeenkomst wordt in co-creatie met vo regio Utrecht georganiseerd.

Afbeelding

Officiële oprichting ‘Vrienden van het Automotive College’
7 september 2017
Automotive College

Officiële oprichting ‘Vrienden van het Automotive College’

Het samenwerkingsverband ‘Vrienden van het Automotive College’ tussen de mobiliteitsbranche sector personenwagens in de regio Utrecht en het Automotive College van ROC Midden Nederland is sinds eind augustus een officiële vereniging. Hiervoor werkten het bedrijfsleven en het Automotive College al ruim twee jaar intensief samen. 

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: