1e editie Gravel4AIR groot succes met hulp van studenten ROC Midden Nederland

1e editie Gravel4AIR met hulp studenten ROC Midden Nederland

Op vrijdag 31 mei gingen ruim 60 fietsers onder uitdagende omstandigheden van start in Zuid-Limburg om in 3 dagen door 3 landen te fietsen en dagelijks 60, 100 of 150 kilometer af te leggen. Dit allemaal om geld in te zamelen voor onderzoek tegen taaislijmziekte. Verschillende studenten van ROC Midden Nederland hielpen mee om van deze eerste editie Gravel4AIR een succes te maken.

Studenten actieve rol

Dankzij ons evenementenbureau Eventory namen studenten een actieve rol in de organisatie van Gravel4AIR. Studenten Event Manager organiseerden alle verzorgingsposten, deelnemers konden bij studenten Sport terecht voor een sportmassage en studenten AV Specialist maakten fantastische video’s, waaronder deze aftermovie.

Onderzoek tegen taaislijmziekte

Deelnemers van Gravel4AIR steunen het onderzoek tegen taaislijmziekte. Taaislijmziekte is een erfelijke, blijvende en helaas ongeneeslijke ernstige ziekte waarvan de levensverwachting tussen de 35-40 jaar ligt. Deelnemer Ilay:

"Poeh, dit was uitdagend, episch en onvergetelijk. Voor mij persoonlijk kreeg het een extra bijzonder karakter doordat mijn kinderen mee waren. Mijn zoontje mocht zowaar Gravel4AIR openen en op de finishlijn stonden ze klaar om ons te onthalen. Dat maakte dat ik het vallen, de modder en de regen direct ook weer was vergeten. Volgend jaar weer 🚴‍♂️✨! “

Opbrengst €100.000

Met de steun van ambassadeur Jochem Uytdehaage, de deelnemers, vrijwilligers en natuurlijk onze partners werd deze 1e editie een onvergetelijk avontuur en is het doel van €100.000 behaald. Samen maakten we het mogelijk. 

19 juni 2024
ROC Midden Nederland
Creative College
Horeca & Toerisme College
Sport College

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: