Decaneninfo

Een goede vervolgopleiding kiezen is voor uw leerlingen van groot belang. Daarom werken we graag samen aan goede voorlichting en ondersteunen we u en uw leerlingen tijdens het keuze- en oriëntatieproces. Dat doen we via onze website en voorlichtingsmaterialen, voorlichtingen en loopbaanbegeleiding.

Begeleiding

ROC Midden Nederland biedt goed onderwijs en iedere student krijgt basisbegeleiding die hem in staat stelt het beste uit zichzelf te halen. Als goed onderwijs en basisbegeleiding niet voldoende is, bieden we waar mogelijk extra ondersteuning. Het Studie & Loopbaancentrum helpt dan verder.
Begeleiding tijdens je studie

Voorlichting bij u op school

Onze voorlichters komen graag langs om te vertellen over het mbo, onze colleges en ROC Midden Nederland. Vul het digitale voorlichtingsformulier in als u de mogelijkheden wilt bespreken.
Voorlichtingsformulier

Loopbaanoriëntatie

Heeft u interesse in een samenwerking op het gebied van LOB, denk aan peersupport, workshops, mentorenbezoeken, etc.? Onze contactpersonen vmbo-mbo-hbo bespreken het graag met u.
Contactpersonen beroepskolom

Keuze-ondersteuning

Soms heeft een leerling het ondanks uw en onze begeleiding, extra moeilijk met het maken van een keuze. Het is dan mogelijk een afspraak te maken voor een gesprek met een voorlichter. Ouders zijn daarbij ook van harte welkom.  

Studiekeuze Tournee

Ook dit jaar organiseren wij onze Studiekeuze Tournee. We komen graag bij u langs op school om in gesprek te gaan met vierdejaars leerlingen die twijfelen over hun studiekeuze. Er zijn nog een aantal momenten beschikbaar. Wilt u dat we ook bij uw school langskomen, neem dan snel contact op met Sehriban Aydin.

Studenten krijgen hulp van het voorlichtingscentrum

Nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ROC Midden Nederland. Nieuwe opleidingen, open dagen, doemiddagen, u leest het allemaal in onze digitale nieuwsbrief. Heeft u de laatste nieuwsbrieven gemist, dan kunt u deze hier nog terug vinden.

Wilt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief? Laat het ons even weten via decanen@rocmn.nl 

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: