Vragen tijdens de zomervakantie?

Wij zijn (bijna) de hele zomervakantie voor jou bereikbaar. Kijk op deze pagina hoe en wanneer je ons kunt bereiken of vind het antwoord op jouw vraag. 

Aanmelden MBO 2021

Dat kan nog maar wacht niet te lang. Kijk hier voor meer info over aanmelden.
Aanmelden voor een start in 2022 kan vanaf 1 oktober. 

Aanmelden VAVO Lyceum 2021

Het is nog mogelijk om je aan te melden voor een aantal vavo-opleidingen. Kijk voor meer informatie op de website van ons VAVO Lyceum. 

Vragen? 

  • Ben je nog niet aangemeld en zoek je nog een opleiding om in augustus mee te starten of wacht je op een kennismakingsafspraak? Kijk dan hier bij de meest gestelde vragen voor je toelating.   
  • Ben je al toegelaten tot een opleiding, kijk dan hier bij de meest gestelde vragen na je toelating.
  • Staat je vraag er niet bij? Kijk, als je al bent aangemeld, voor meer informatie op Mijn ROCMN. Ga naar https://start.rocmn.nl en log in. Nog geen inlognaam/wachtwoord gekregen? Check je privé-e-mail of bel ons. Wij zijn hiervoor bereikbaar op werkdagen op telefoonnummer 088 2333 444. Je krijgt dan een keuzemenu:

Kies 1 voor vragen over studiekeuze en algemene vragen over onze opleidingen. Elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur. 
Je kunt ook een WhatsApp sturen naar 06 54 98 74 89 of mailen naar studieinfo@rocmn.nl.

Kies 2 voor vragen over jouw aanmelding, de kennismaking of administratieve vragen. Elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook mailen naar aanmelden@rocmn.nl. Vermeld altijd je studentnummer of geboortedatum en je voor- en achternaam.

Maak je geen keuze, dan kom je bij de receptie uit. 

Heb je een vraag over inlogcodes, wachtwoorden en gebruikersnamen voor één van onze systemen. Bel dan met de locatie van je opleiding. De telefoonnummers van alle locaties vind je op de contactpagina.

Afmelden

Wil je je afmelden voor een opleiding? Dat vinden we natuurlijk erg jammer. Stuur een mail naar aanmelden@rocmn.nl en vermeld je studentnummer zodat we je afmelding kunnen verwerken. Geen studentnummer? Vermeld dan je voor- en achternaam en je geboortedatum. Je ontvangt van ons een bevestiging van je afmelding. 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: