Vragen tijdens de zomervakantie?

Wij bereikbaar voor studiekeuze hulp en vragen over het aanmelden voor een opleiding.

Aanmelden MBO

Bij een aantal mbo-opleidingen kan je je nog aanmelden. Welke opleidingen dat zijn, zie je op onze website. Aanmelden voor een start in 2021 kan vanaf 1 oktober. 

Aanmelden VAVO Lyceum

Het is nog mogelijk om je aan te melden bij het VAVO Lyceum voor een aantal opleidingen. Kijk voor meer informatie ook op de website van ons VAVO Lyceum. 

Vragen? 

  • Ben je nog niet aangemeld en zoek je nog een opleiding om in augustus mee te starten of wacht je op een kennismakingsafspraak? Kijk dan hier bij de meest gestelde vragen voor je toelating.   
  • Ben je al toegelaten voor een opleiding bij ons, kijk dan hier bij de meest gestelde vragen na je toelating.
  • Staat je vraag er niet bij? Kijk, als je al bent aangemeld, voor meer informatie op Mijn ROCMN. Ga naar https://start.rocmn.nl en log in. Nog geen inlognaam/wachtwoord gekregen? Check je privé-e-mail of bel ons. Wij zijn hiervoor bereikbaar op werkdagen op telefoonnummer 088 2333 444. Je krijgt dan een keuzemenu:

Kies 1 voor vragen over studiekeuze en algemene vragen over onze opleidingen. Elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur.
Je kunt ook een WhatsApp sturen naar 06 54 98 74 89 of mailen naar studieinfo@rocmn.nl.

Kies 2 voor vragen over jouw aanmelding, de kennismaking of administratieve vragen. Elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook mailen naar aanmelden@rocmn.nl. Vermeld altijd je studentnummer of geboortedatum en je voor- en achternaam.

Maak je geen keuze, dan kom je bij de receptie uit. 

Heb je een vraag over inlogcodes, wachtwoorden en gebruikersnamen voor één van onze systemen. Bel dan met de locatie van je opleiding. De telefoonnummers van alle locaties vind je op de contactpagina.

Afmelden

Wil je je afmelden voor een opleiding? Dat vinden we natuurlijk erg jammer. Stuur een mail naar aanmelden@rocmn.nl en vermeld altijd je studentnummer zodat we je afmelding kunnen verwerken. 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: