Vragen tijdens de zomervakantie?

Wij zijn (bijna) de hele zomervakantie voor jou bereikbaar. Kijk op deze pagina hoe en wanneer je ons kunt bereiken of vind het antwoord op jouw vraag. 

Aanmelden voor mbo-opleiding 2022

Dat kan nog, maar wacht niet te lang. Kijk hier voor meer info over aanmelden.
Aanmelden voor februari of september 2023 kan vanaf 1 oktober. 

Aanmelden VAVO Lyceum 2022

Het is nog mogelijk om je aan te melden voor een aantal vavo-opleidingen. Kijk voor meer informatie op de website van ons VAVO Lyceum.

Vragen? 

  • Ben je nog niet aangemeld en zoek je nog een opleiding om na de zomer mee te starten of wacht je op een kennismakingsafspraak? Kijk dan hier bij de meest gestelde vragen voor aanmelden en start.
  • Ben je al toegelaten tot een opleiding en heb je een vraag, kijk dan hier bij de meest gestelde vragen.
  • Staat je vraag er niet bij en ben je al aangemeld voor een opleiding? Kijk dan voor meer informatie op Mijn ROCMN. Ga naar https://start.rocmn.nl en log in. Nog geen inlognaam/wachtwoord gekregen? Check je privé e-mail of bel ons. Wij zijn bereikbaar op werkdagen via 088 - 2333 444. Je krijgt dan een keuzemenu:

Kies 1 voor vragen over studiekeuze en algemene vragen over onze opleidingen. Elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur. 
Je kunt ook een WhatsApp sturen naar 06 54 98 74 89 of mailen naar @email.

Kies 2 voor vragen over jouw aanmelding, de kennismaking of administratieve vragen. Elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook mailen naar @email. Vermeld altijd je studentnummer of geboortedatum en je voor- en achternaam.

Kies 3 voor vragen over je wachtwoord en inlogcodes voor één van onze systemen.

Kies 4 voor vragen over opleidingen bij het VAVO Lyceum.

Maak je geen keuze, dan kom je bij de receptie uit. 

Afmelden

Wil je je afmelden voor een opleiding? Dat vinden we natuurlijk erg jammer. Stuur een mail naar @email en vermeld je studentnummer zodat we je afmelding kunnen verwerken. Geen studentnummer? Vermeld dan je voor- en achternaam en je geboortedatum. Je ontvangt van ons een bevestiging van je afmelding. 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: