Vragen tijdens de zomervakantie?

Tijdens de zomervakantie van maandag 13 juli t/m vrijdag 28 augustus 2020 zijn de meeste leslocaties gesloten. Wij zijn wel bereikbaar voor studiekeuze hulp en vragen over het aanmelden voor een opleiding. Let op: het voorlichtingscentrum (beschikbaar voor studiekeuze hulp) is van 30 juli tot 17 augustus gesloten. 

Aanmelden MBO
Bij de meeste mbo-opleidingen kan je je nog aanmelden. Het kan door de vakantie wel wat langer duren voordat je bericht van ons krijgt.

Aanmelden VAVO Lyceum
Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden bij het VAVO Lyceum. Er is voldoende ruimte, maar als het gaat om jouw specifieke situatie dan zal er echt een gesprek met de intaker nodig zijn. Na aanmelding hoor je na 17 augustus van ons. Je wordt dan uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij ons op school.
Kijk voor meer informatie ook op de website van ons VAVO Lyceum. 

Vragen? 

  • Ben je nog niet aangemeld en zoek je nog een opleiding om in augustus mee te starten of wacht je op een kennismakingsafspraak? Kijk dan hier bij de meest gestelde vragen voor je toelating.   
  • Ben je al toegelaten voor een opleiding bij ons, kijk dan hier bij de meest gestelde vragen na je toelating.
  • Staat je vraag er niet bij? Kijk, als je al bent aangemeld, voor meer informatie op Mijn ROCMN. Ga naar https://start.rocmn.nl en log in. Nog geen inlognaam/wachtwoord gekregen? Check je privé-e-mail of bel ons. Wij zijn hiervoor bereikbaar op werkdagen op telefoonnummer 088 2333 444. Je krijgt dan een keuzemenu:

Kies 1 voor vragen over studiekeuze en algemene vragen over onze opleidingen. Elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur.
Je kunt ook een WhatsApp sturen naar 06 54 98 74 89 of mailen naar studieinfo@rocmn.nl. LET OP keuze 1 is van 30 juli tot 17 augustus gesloten.

Kies 2 voor vragen over jouw aanmelding, de kennismaking of administratieve vragen. Elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt ook mailen naar aanmelden@rocmn.nl. Vermeld altijd je studentnummer of geboortedatum en je voor- en achternaam.

Kies 3 voor vragen over inlogcodes, wachtwoorden en gebruikersnamen voor één van onze systemen. Optie 3 is bereikbaar tot en met 16 augustus op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Daarna kun je met deze vragen terecht bij de locatie van je opleiding. De telefoonnummers van alle locaties vind je op de contactpagina.

Maak je geen keuze, dan kom je bij de receptie uit. 

Afmelden
Wil je je afmelden voor een opleiding? Dat vinden we natuurlijk erg jammer. Stuur een mail naar aanmelden@rocmn.nl en vermeld altijd je studentnummer zodat we je afmelding kunnen verwerken. 

Een fijne zomer en tot ziens in augustus!

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: