Vragen tijdens de zomervakantie?

Tijdens de zomervakantie van maandag 15 juli t/m vrijdag 23 augustus 2019 zijn de meeste leslocaties gesloten. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar voor vragen over je start in augustus/september, aanmelden voor een opleiding en hulp bij studiekeuze. 

Aanmelden?
Dat kan nog. Het kan door de vakantie wel wat langer duren voordat je bericht van ons krijgt.

Heb je een vraag? 

  • Zoek je nog een opleiding om in augustus mee te starten of wacht je op een kennismakingsafspraak, kijk dan hier bij de meest gestelde vragen voor je toelating.   
  • Ben je al toegelaten voor een opleiding bij ons, kijk dan hier bij de meest gestelde vragen na je toelating.
  • Staat je vraag er niet bij? Kijk voor meer informatie op Mijn ROCMN. Ga naar https://start.rocmn.nl en log in. Nog geen inlognaam/wachtwoord gekregen? Check je privé-e-mail of bel ons. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 16.00 uur op telefoonnummer 088 2333 444. Je krijgt dan een keuzemenu:

Kies 1 voor vragen over studiekeuze en algemene vragen over onze opleidingen. Je kunt ook een WhatsApp sturen naar 06 54 98 74 89 of mailen naar studieinfo@rocmn.nl.

Kies 2 voor vragen over jouw aanmelding, de kennismaking of administratieve vragen. Je kunt ook mailen naar aanmelden@rocmn.nl. Het is handig als je in ieder geval je voor- en achternaam en geboortedatum vermeldt.

Kies 3 voor vragen over inlogcodes, wachtwoorden en gebruikersnamen voor één van onze systemen. Optie 3 is beschikbaar tussen 1 juli tot en met 16 augustus. Daarna kun je met deze vragen terecht bij de locatie van je opleiding.

Een fijne zomer en tot ziens in eind augustus/begin september!

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: