Studiekeuzegesprekken

Ga je volgend jaar naar het mbo en twijfel je nog over je studiekeuze? Plan dan een online of op locatie een afspraak.  Samen kijken we welke opleiding bij je past. En neem gerust je ouders mee. 

Extra: 25 juni studiekeuze 1-op-1 avond (online)

Op 25 juni kan je in de avond een studiekeuzegesprek plannen. Vanaf 18.00 uur zitten onze voorlichters online voor je klaar.   

Je kunt je hier aanmelden voor een van deze avonden. Kies het tijdstip en vul je naam en emailadres in. Na het reserveren ontvang je een bevestiging met een link voor MS Teams en tips ter voorbereiding op dit gesprek.

Ander moment?

De studiekeuzegesprekken doen we via MS teams of op de locatie Brandenburchdreef 20 in Utrecht t/m eind juni, elke maandagmiddag, dinsdagochtend en donderdagmiddag. Je kunt dan kiezen of je het gesprek online wilt of op locatie. Het gesprek duurt ongeveer een half uur. Je kunt het gesprek uiterlijk 24 uur voor de afspraak nog annuleren.

Klik hier en maak een keuze voor een dag (maandag, dinsdag of donderdag). Maak dan een keuze tussen gesprek op locatie of online gesprek en daarna zie je de beschikbare tijdstippen. Na het reserveren ontvang je een bevestiging met een link voor MS Teams en tips ter voorbereiding op dit gesprek.
Wil je liever op een andere dag een gesprekplannen of heb je vragen, neem dan contact op met Sehriban Aydin.

Wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt en vol = vol.

We willen je graag verder helpen bij je studiekeuze!  

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: