UP Internationaal

Er zijn veel studenten met een nieuwsgierige, ondernemende en ambitieuze aard die de beroepspraktijk internationaal willen leren kennen. Voor sommige branches ligt dat voor de hand, maar voor andere is het minder standaard. Ook deze studenten bieden we de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen. Daarbij staat de persoonlijke ontwikkeling van de student centraal. Wat bieden we aan als excellentie-programma;

 • Wereldse topstages
  Je loopt een stage van minimaal vier weken buiten Europa bij een toonaangevende organisatie in jouw vakgebied of in een uitzonderlijke situatie. Natuurlijk kies je een stage die goed past bij jouw toekomstvisie en plannen.  
  Voor wie:
   Voor iedere ambitieuze studenten van ROC MN
 • Etoile Internationaal
  Voor getalenteerde studenten van Creative College die zich willen ontwikkelen, (internationale) netwerken willen opbouwen, en zich willen verdiepen in de Italiaanse branche waarin zij werkzaam zijn en de desbetreffende cultuur in het land. 
  Voor wie: 
  Getalenteerde studenten van Creative College, Horeca en Toerisme College en Horeca en Toerisme College.
 • USA Uitwisseling
  Twee weken krijg je les in het vakgebied Criminal Justice, in Nashville Tennessee, en je neemt een kijkje bij politie, gevangenis en rechtbank.
 • Tour du ALS
  De studenten in het Tour du ALS programma ondersteunen het evenement op diverse manieren.
  Voor wie: studenten van de volgende opleidingen: Audiovisuele productie, Podium & Evenementen Techniek,Evenementen Organisatie,ICT Medewerker en Horeca.
 • Go for Africa
  Ga mee met een avontuurlijke tocht door de Sahara gecombineerd met een stage in Afrika.
 • Studiereis Londen. Verdiep jouw vakkennis in het kappersvak in het hart van Londen.
 • Gambia project
  Drie weken lang alles dat je tot nu toe hebt geleerd, in de praktijk brengen in een omgeving waar maar minimale middelen beschikbaar zijn.Voor wie: Excellente 2de en 3de jaar studenten van de VAK-richtingen VEVA.
 • Studiereis Londen. Verdiep jouw vakkennis in het kappersvak in het hart van Londen. 
  Voor wie: Het programma is geschikt voor tweede- en derdejaars studenten van de afdeling Haarverzorging van Beauty College. ​​

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: