Campus Amersfoort

Studeren op de Campus

Als je op de Campus komt studeren, volg je je opleiding bij een mbo-college. Omdat de colleges kleinschalig zijn, krijg je veel persoonlijke aandacht. En omdat andere colleges dichtbij zijn, kun je ook makkelijk samenwerken met studenten van andere opleidingen – net zoals je dat later in je baan ook gaat doen. 

Rondleidingen op de Campus Amersfoort!

Heb jij interesse in een opleiding bij één van onze mbo-colleges op de Campus Amersfoort en ben je benieuwd naar de school of heb je vragen? Meld je dan aan voor een rondleiding!

 

Wegwijs worden op de Campus?

In de Intractive app maak je een interactieve tour! Met korte video’s leiden we je rond. En met vragen testen we jouw kennis van onze colleges. De tour is voor iedereen beschikbaar. Zo voel je je sneller thuis!

Scan de QR-code of klik hier en start direct de interactieve tour! 

 

Campus Amersfoort
Wegwijs worden op de Campus? Doe dan de interactieve tour!

De Campus is meer dan een school

Het is ook een gezellige plek. Om naast het leren te ontspannen. Om studenten te ontmoeten. Waar je vrienden maakt, misschien wel voor het leven. Een fijne plek waar je graag wilt zijn!  

En: de Campus is goed bereikbaar, we zitten direct naast station Schothorst. 

Het Gezondheidszorg College vind je op het terrein van Meander Medisch Centrum. Je stapt bij ons meteen in de wereld van de zorg!

Opleidingen die bij je passen

Op de Campus Amersfoort vind je vooral opleidingen voor niveau 3 en 4. Een aantal opleidingen kun je versneld afronden. Veel studenten stromen door naar het hbo. Ga voor een brede opleiding, waar je nog alle kanten mee op kunt, zoals Business, Sales & Finance. Of ga voor een nieuwe opleiding die je interessant lijkt, zoals Human Technology of Smart Building. Maar ook als je niveau 2 wilt studeren, zit je hier goed, bijvoorbeeld met de brede opleiding servicemedewerker. Ga ervoor! 

En: mocht een opleiding toch niet bij je passen, dan kun je bij ons makkelijk overstappen. Wij helpen je daarbij. 

Studiekeuze tips

We helpen je graag bij je studiekeuze. Zodat jij de studie kiest die bij je past. In dit handige bladerbaar boekje vind je:

  • welke mbo-opleidingen we waar aanbieden in Amersfoort
  • een studiekeuzechecklist
  • een plattegrond van onze locaties in Amersfoort

Alles nog even rustig nalezen? Vraag dan ons "Eerste Hulp bij studiekeuze pakket"! Dit pakket bevat nuttige informatie en tips en ook een kleine verrassing. Wees er snel bij want op = op!

Vraag aan: Eerste Hulp bij studiekeuze pakket

Studiekeuze tips Amersfoort
Studiekeuzetips Campus Amersfoort

Campus Connect Center

In het Campus Connect Center bundelen we onze krachten. En werken we aan inspirerende experimenten en uitdagende innovatieprojecten.

Lees meer over ons Campus Connect Center

 

Campus Amersfoort
Campus Connect Center

Volg ons op social media!

Wil je weten hoe het is om student te zijn? Volg onze social reporters op Instagram of bekijk onze opleidingsvideo's op Youtube.

Op instagram is er elke week een student aan het woord, geven je de beste studiekeuzetips en helpen je de Campus te ontdekken. 
Blijf op de hoogte.
Volg ons op instagram @rocmn_campusamersfoort

Volg en abonneer op Youtube 

Instagram Campus Amersfoort

Nieuws op de Campus Amersfoort

'Zien lezen, doet lezen'

Extra aandacht voor voorlezen binnen de opleidingen Pedagogisch Medewerker Kinderopvang en Onderwijsassistent.

Om deze terugkerende activiteit een prominentere rol te geven binnen deze twee opleidingen is er een samenwerking gezocht met de Bibliotheek Eemland. Er wordt ingezet op kennis van jeugdboeken, het oefenen van interactief voorlezen, maar ook zeker het eigen leesplezier. Want zien lezen, doet lezen. ‘Deze samenwerking is er om lezen in het onderwijs meer aan bod te laten komen. Lees bericht, klik hier 

Persbericht Bibliotheek
ROC Midden Nederland en de Bibliotheek Eemland tekenen samenwerkingsovereenkomst

Sport College - 15 jaar!

Het Sport College bestaat dit jaar 15 jaar!

En wie jarig is trakteert en om deze reden hebben we een leuke actie: Een gratis (coronoproof) sportcadeau voor onze BPV-bedrijven en vo-scholen!

Lees meer klik hier

Samen smart en sustainable

Vandaag werd het Celsiushuis geplaatst, pal tegenover onze Campus Amersfoort. Het Celsiushuis wordt een werkplaats om - over disciplines heen en samen met partners uit de regio - te werken aan uitdagende projecten op het gebied van smart sustainable cities.

We zijn er trots op dat we naast de deur zo’n relevante en aantrekkelijke leeromgeving kunnen bieden voor onze studenten Human Technology, Smart Building en IT! Lees meer, klik hier

Celsiushuis studenten

Samen tegen cybercrime!

Onze studenten Expert IT Systems & Security helpen Amersfoortse mkb-ondernemers om zich te beschermen tegen cybercriminaliteit. Via het project Cyberchef doen zij een quickscan en ontvangt de ondernemer een advies op maat. Een unieke leerervaring voor onze studenten!
Mooi dat onze studenten helpen hier iets tegen te doen.
Lees verder 

Cyberchef

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: