Campus Amersfoort

Studeren op de Campus Amersfoort

Als mbo-student bij de Campus Amersfoort ben je geen nummertje. Wij kijken naar wie jij bent en wat er het beste bij jou past. Omdat we kleine colleges hebben, kan jouw docent je veel persoonlijke aandacht geven. Ook werk je veel samen met andere studenten. Samen kom je namelijk verder!

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Maak kennis met onze studenten:

Vind de opleiding die bij je past!

Op de Campus Amersfoort zijn er zeven mbo-colleges met verschillende opleidingen, vooral op mbo-niveau 3 en 4. Ben je creatief? Sportief? Zorgzaam? Werk je graag met mensen? Of liever met techniek? Er is altijd wel een opleiding die aansluit op wat jij graag wilt leren. En: wil je sneller naar het hbo? Ook dat kan met onze versnelde en mhbo-opleidingen. Weet je het nog niet zeker? Dan kun je bij ons bovendien makkelijk overstappen. Wij helpen je daarbij.  

 

Of bekijk de opleidingen per mbo-college:

Dit zijn de opleidingen van de toekomst

Er zijn steeds meer mensen nodig die veel weten over duurzaamheid en slimme technieken. Bij onze nieuwste opleidingen Smart Building en Human Technology leer je er van alles over. Iets voor jou? Maak kennis met de studenten in deze video en kom erachter!

Langskomen op locatie

Heb je interesse in een mbo-opleiding bij Campus Amersfoort? Kom dan eens langs bij een van onze mooie locaties. Je kunt dan zelf de sfeer ervaren, docenten en studenten ontmoeten én je kunt al je vragen kwijt. Je bent van harte welkom!

Campus Amersfoort

Studiekeuze tips

We helpen je graag bij je studiekeuze, zodat jij de studie kiest die bij je past. In dit handige bladerbare boekje vind je:

  • welke mbo-opleidingen we waar aanbieden in Amersfoort
  • een studiekeuzechecklist
  • een plattegrond van onze locaties in Amersfoort

 

Studiekeuze tips Amersfoort

Volg ons op social media!

Wil je weten hoe het is om student te zijn op de Campus Amersfoort? Volg ons op Instagram of bekijk onze video's op YouTube.

Campus Amersfoort

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: