De campus in Amersfoort

Op de campus aan de Disketteweg liggen onze colleges dicht bij elkaar. Gezellig en waardevol voor jouw opleiding. Want je kunt samenwerken met studenten en docenten van andere colleges. Dat maakt je opleiding interessanter. Je leert ook om een netwerk op te bouwen. Handig tijdens je opleiding, maar zeker ook daarna. De campus is super goed bereikbaar, we zitten naast station Schothorst. 

Het gezondheidszorg College bij Meander Medisch Centrum
het Gezondheidszorg College vind je in het hart van de praktijk, op het terrein van Meander Medisch Centrum. Je stapt bij ons meteen in de wereld van de zorg. In modern ingerichte praktijklokalen leer je alle benodigde vaardigheden.

De colleges in Amersfoort:

Volg alles van de campus op dit instagram-account

Experiment

Duik de campus in en bekijk onze interactieve film. De film is een samenwerking van meerdere colleges van ROC Midden Nederland met talentvolle studenten in de hoofdrol. Drie van de hoofdrolspelers in de film studeren aan het Creative College in Utrecht. De visagie is verzorgd door een student van het Beauty College in Utrecht. Ook de figuranten zijn bekenden van de campus. Een toffe samenwerking met een prachtig eindresultaat. Wil je weten wie onze sterren zijn, ga dan het avontuur aan. 

Het Experiment

Studeren begint met een introductie

Kom jij studeren op de campus? Dan start je met een introductieweek. In die week ga je kennismaken met elkaar en de opleiding.

Hoe onze studenten dit beleven, vertellen ze zelf. 

Rudger, student Onderwijsassistent bij het Welzijn College beschrijft zijn introductieweek als heel leuk! "We gingen bowlen en hebben andere activiteiten gedaan waardoor ik mijn klas in een week al goed heb leren kennen en ik de start op school heel warm vond."

Station Vathorst

Het Sport College bracht de introductiedagen door bij het Henschotermeer. Kijk voor een fotoverslag  op hun Facebookpagina. Rowan, student van het Sport College in Amersfoort, adviseert elke komende eerstejaars; “Geniet ervan, het is heel erg leuk! Vooral de Bootcamp ‘s ochtends, gegeven door ouderejaars. Je moet er even doorheen en dat doe je samen met je medestudenten!”

Eerstejaars Studenten Mediavormgeving namen deel aan verschillende workshops waaronder een workshop Graffiti onder begeleiding van een echte Graffiti Artist. Enkele studenten met het mooiste resultaat tijdens de workshop gaan helpen bij de uitvoering van het design op de campus.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: