Campus Amersfoort

Online open avond - 11 februari 2021

Straks naar het mbo? Vind jouw mbo-opleiding in Amersfoort, kom online kijken bij onze open avond.

Meld je aan: www.rocmn.nl 

Campus Open avond
Meld je aan voor onze online open avond op 11 februari 2021!

Wegwijs worden op de Campus?

In de app maak je een interactieve tour! Met korte video’s leiden we je rond. En met vragen testen we jouw kennis van onze colleges. De tour is voor iedereen beschikbaar. Zo voel je je sneller thuis!

Scan de QR-code of klik hier en start direct de interactieve tour! 

 

Interactieve Campus Tour
Wegwijs worden op de Campus? Doe dan de interactieve tour!

Studeren op de Campus

Als je op de Campus komt studeren, volg je je opleiding bij een mbo-college. Omdat de colleges kleinschalig zijn, krijg je veel persoonlijke aandacht. En omdat andere colleges dichtbij zijn, kun je ook makkelijk samenwerken met studenten van andere opleidingen – net zoals je dat later in je baan ook gaat doen. 

De Campus is meer dan een school.

Het is ook een gezellige plek. Om naast het leren te ontspannen. Om studenten te ontmoeten. Waar je vrienden maakt, misschien wel voor het leven. Een fijne plek waar je graag wilt zijn!  

De Campus is goed bereikbaar, we zitten direct naast station Schothorst! 

Het Gezondheidszorg College vind je op het terrein van Meander Medisch Centrum. Je stapt bij ons meteen in de wereld van de zorg!

Wil je weten hoe het is om student te zijn? Volg onze social reporters op Instagram! Zij laten elke week een student aan het woord, geven je de beste studiekeuzetips en helpen je de Campus te ontdekken. 
Blijf op de hoogte. Volg ons op instagram @rocmn_campusamersfoort

Campus Amersfoort op Instagram
Campus Amersfoort op Instagram

 

Opleidingen die bij je passen

Op de Campus Amersfoort vind je vooral opleidingen voor niveau 3 en 4. Een aantal opleidingen kun je versneld afronden. Veel studenten stromen door naar het hbo. Ga voor een brede opleiding, waar je nog alle kanten mee op kunt, zoals Business, Sales & Finance. Of ga voor een nieuwe opleiding die je interessant lijkt, zoals Human Technology of Smart Building. Maar ook als je niveau 2 wilt studeren, zit je hier goed, bijvoorbeeld met de brede opleiding servicemedewerker. Ga ervoor! 

En: mocht een opleiding toch niet bij je passen, dan kun je bij ons makkelijk overstappen. Wij helpen je daarbij. 

Studiekeuze tips

We helpen je graag bij je studiekeuze. Zodat jij de studie kiest die bij je past. In dit handige bladerbaar boekje vind je:

  • welke mbo-opleidingen we waar aanbieden in Amersfoort
  • een studiekeuzechecklist
  • een plattegrond van onze locaties in Amersfoort

Alles nog even rustig nalezen? Vraag dan ons "Eerste Hulp bij studiekeuze pakket"! Dit pakket bevat nuttige informatie en tips en ook een kleine verrassing. Wees er snel bij want op = op!

Vraag aan: Eerste Hulp bij studiekeuze pakket

Studiekeuzetips
Studiekeuzetips Campus Amersfoort

Campus Connect Center

In het Campus Connect Center bundelen we onze krachten. En werken we aan inspirerende experimenten en uitdagende innovatieprojecten.

Lees meer over ons Campus Connect Center

 

Campus Amersfoort
Campus Connect Center

Nieuws op de Campus Amersfoort

Campus in Actie

Ieder jaar werken alle studenten en docenten van de Campus Amersfoort samen aan een goede doelenactie in december. In dit bijzondere jaar geven we daar een hele persoonlijke draai aan. Er is geen geld opgehaald, maar tijd geïnvesteerd. Bewoners van in totaal 18 verzorgings- en verpleeghuizen - in en om Amersfoort - ontvangen een persoonlijke kerstwens van onze studenten. Want niemand mag met deze kerst alleen zijn.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: