Techniek Innovatie Event

Bezoek het Techniek Innovatie Event 2024 op de Tech Campus in Nieuwegein en ontdek de vernieuwende projecten van onze studenten.

Donderdag 25 januari 2024
14:00 - 16:00 uur
Tech Campus - Harmonielaan 2 Nieuwegein

Op het Techniek Innovatie Event presenteren studenten vol trots hun werk. Een ontwerp voor tiny houses? Een innovatief platform om Internet phishing tegen te gaan? Een complete inrichting voor een Volkswagen camperbusje? Of het programmeren van een zorgrobot? Dit kun je allemaal tegenkomen op het Techniek Innovatie Event.

Wedstrijdelement en vakjury 

Aan het event is een wedstrijdelement toegevoegd. Studenten strijden in verschillende categorieën om de titel van 'meest innovatieve project', 'meest creatieve project', 'meest professionele project' en 'beste bedrijfsproject'.  Een jury, bestaande uit bedrijven van de regio, zal de projecten beoordelen.

Tech Campus breed event

Het wordt de 17e keer dat het Techniek Innovatie Event wordt georganiseerd. Wat ooit klein begon met studenten van twee opleidingen, is uitgegroeid tot een Tech Campus breed event waaraan studenten van alle vier de colleges deelnemen. ROC Midden Nederland is trots op de manier hoe de studenten zich presenteren en is ontzettend blij dat op deze manier kan worden samengewerkt met bedrijven uit de regio. Door de overlap tussen de colleges bij de Tech Campus worden disciplines met elkaar verweven en wordt veel ruimte gecreëerd voor ontwikkeling.

 

Aftermovie Techniek Event 2023

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: