Tech Campus Nieuwegein

Tech Campus Nieuwegein ideale leeromgeving voor studenten
Studenten werken en leren op de Tech Campus samen aan cross overs en echte projecten van bedrijven. Zo brengen we de praktijk binnen, doen we inspiratie op en wisselen we ideeën uit. Er is veel ruimte voor vernieuwing en ontdekking. Op de Campus ontmoet je medestudenten van andere opleidingen & colleges en medewerkers van bedrijven. Zo verbreed je al vroeg je kennis en je netwerk.

Daarom Tech Campus Nieuwegein
Door snelle technologische ontwikkelingen vragen bedrijven om medewerkers met kennis van verschillende disciplines. Daarom maken wij verbindingen in ons onderwijs en bouwen we aan de Tech Campus Nieuwegein. Dankzij aandacht voor vakmanschap en werknemersvaardigheden leiden wij onze studenten op tot professionals van de toekomst.

BPV-bureau op de Tech Campus
In het mbo ben je als student verplicht stage te lopen of te werken in het bedrijfsleven: de beroepspraktijkvorming (bpv). Daarvoor moet je zelf op zoek naar een baan (bbl) of stage (bol) bij een erkend leerbedrijf. Het BPV-bureau op de Tech Campus onderhoudt het contact met actieve leerbedrijven én is actief in het vinden van nieuwe leerbedrijven. 

Tech Campus

Welkom op de Tech Campus in Nieuwegein!

Make Center: Dé inspirerende plek voor een toekomst in de maakindustrie

Make Center is een plek op de Tech Campus waar mbo-studenten en vakmensen in de metaalbranche samenwerken en van elkaar leren. De praktijkhal is opgezet in samenwerking met ROC Midden Nederland en OBM Midden Nederland en is voorzien van de nieuwste technologie. Het doel is om de vakopleiding van studenten nog beter aan te laten sluiten op de praktijk, met een focus op de metaalbranche.

Bij het volgen van een opleiding kan werken en leren worden gecombineerd. Studenten krijgen persoonlijke begeleiding en lopen stage bij een passend bedrijf. 

Make Center ROC Midden Nederland

Mini-magazine Welkom op de Tech Campus

Heb je interesse in een technische opleiding bij ROC Midden Nederland, maar kun je (nog) niet kiezen? Wij ​helpen je graag een stapje verder in je studiekeuze! In ons mini-magazine vind je alles over de Tech Campus van ROCMN en de vier techniek colleges. Waar we zitten in Nieuwegein. Welke opleidingen we allemaal aanbieden. Wat studenten van hun opleiding vinden. Waar we mee bezig zijn: belangrijke thema's rond duurzaamheid, smart industry, duurzame mobiliteit, energietransitie, ICT 4.0 en vakmanschap. En natuurlijk: Waarom je voor ons moet kiezen!

Exemplaar bekijken? Dat kan via hier.

Studenten in de aula

Koning opent Tech Campus Nieuwegein

Op donderdag 24 januari 2019 opende Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander de Tech Campus van ROC Midden Nederland in Nieuwegein. 

Voorafgaand aan de opening kreeg Koning Willem-Alexander een rondleiding door het geheel vernieuwde gebouw. In het Experience Lab, het nieuwe lokaal voor energietransitie en innovatieve technologie, ging hij in gesprek met studenten over hun projecten rondom mobiliteit, innovatieve technieken en duurzaamheid. Ook sprak hij met leerlingen van het voortgezet onderwijs, die de afgelopen maanden onder leiding van docenten van de Tech Campus deelnamen aan de leerlijn Robotica.

Koning in gesprek met studenten

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: