Studenten geven ROC Midden Nederland hele dikke voldoende

Tevreden studenten ROC Midden Nederland

De landelijke resultaten van de JOB-monitor zijn onlangs feestelijk gepresenteerd. Dit jaar vulden ruim 8.000 studenten, meer dan de helft van al onze studenten, de JOB-monitor in. De resultaten van ROC Midden Nederland tonen een positieve ontwikkeling en daar zijn we enorm trots op!

Boven het landelijke gemiddelde
De rapportcijfers voor onze opleidingen zijn gestegen van 6,6 naar 6,8, en het algemene rapportcijfer voor de school is verbeterd van 6,5 naar 6,7. Daarnaast hebben we op 4 van de 9 clusters een positievere beoordeling ontvangen van onze studenten. Zo is het cluster 'lessen' (Nederlands, Rekenen en Engels) nu beoordeeld met een 3,4 op een schaal van 5, tegenover een 3,3 vorig jaar. Ook het cluster 'onderwijs en begeleiding' scoort dit jaar een 3,4, wat ook een stijging is ten opzichte van de 3,3 van vorig jaar. Hiermee zitten we boven het landelijk gemiddelde.

Het cluster 'onderwijs en begeleiding' heeft grote invloed op de rapportcijfers voor ‘opleiding en school’. Dit toont aan dat de inspanningen van onze docenten en medewerkers om goede lessen te verzorgen met oog voor elke student, effectief zijn.

11 juni 2024
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: