MBO-Oriëntatieworkshops bij ROC Midden Nederland

MBO-Oriëntatieworkshops

Heb je onze open dag bezocht en wil je meer weten over een opleiding? Doe dan mee met een oriëntatieworkshop. Zo kun je ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten.

Een oriëntatieworkshop is een groepsactiviteit speciaal voor 3e- en 4e-jaars leerlingen. Je gaat samen met andere leerlingen kennismaken met een opleiding van een college. De oriëntatieworkshop is altijd van 14.00 tot 16.00 uur op een van onze locaties in Amersfoort, Utrecht of Nieuwegein.

De data voor de oriëntatieworkshops van dit schooljaar vind je verderop.

NB Wegens de RIVM corona richtlijnen zullen onze workshops er dit jaar anders uit gaan zien. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. 

Aanmelden
Je kunt alleen deelnemen aan een oriëntatieworkshop als je je vooraf aanmeldt. Voor een workshop in Amersfoort gaat dat via zoekjouwmbo. Voor een workshop in Utrecht of Nieuwegein gaat dat via deze website. Aanmelden kan vanaf oktober 2020. 

Op de website zoekjouwmbo zie je na inloggen welke oriëntatieworkshops we aanbieden. Kies nadat je bent ingelogd voor het kopje 'workshops'. Na aanmelding krijg je een digitale bevestiging met de benodigde informatie. 

Verhinderd? meld je dan even af dan kunnen we de plek voor iemand anders reserveren.

Wanneer zijn de MBO-Oriëntatieworkshops?

Utrecht en Nieuwegein
17 november (geannuleerd) - 10 december (geannuleerd) - 17 februari - 4 maart

Amersfoort
10 december - 11 februari - 4 maart - 25 maart

NB Alle data onder voorbehoud, wegens de RIVM corona richtlijnen is nog onbekend hoe en wanneer we workshops kunnen organiseren. 

Studenten Media, ICT & Design College
Doe mee en ervaar de opleiding!

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: