Internationalisering

Stage in het buitenland 

Bij ROC Midden Nederland kijken en werken we ook over de grens. Veel van onze studenten doen een stage in het buitenland en we hebben veel internationale contacten. We zijn ook betrokken of soms zelfs coördinator van diverse internationale projecten. Een individuele internationale stage kun je doen als je 18 jaar of ouder bent.

Grenzeloze ervaring 

Tijdens een internationale stage leren studenten met andere gewoonten en culturen om te gaan. Daarnaast ontwikkelen zij hun talenkennis vaak enorm. Met internationale stage-ervaring op zak vergroot je je kans op de arbeidsmarkt aanzienlijk! We helpen studenten met een buitenlandwens graag op weg. 

Enthousiaste verhalen

Neem de kans om tijdens je studie je vleugels in het buitenland uit te slaan! De studenten die een internationale stage hebben gedaan, zijn hierover vaak laaiend enthousiast. Kijk op de collegewebsites voor enthousiaste verhalen.

Internationale stage? Dat doe je zo!

Een stage in het buitenland is een geweldige ervaring. Hoe dat in zijn werk gaat, check de video!

Internationale onderwijsprojecten

ROC Midden Nederland is actief deelnemer aan diverse internationale onderwijsprojecten. Lees hier alles over deze projecten, zoals Innovation garage en VOXPOP. 

Studenten Creative College