Voorlichtingscentrum

Het Voorlichtingscentrum van ROC Midden Nederland is elke werkdag bereikbaar om je te helpen bij je studiekeuze. De voorlichters geven informatie over al onze opleidingen. 

Contact

Heb je een korte studiekeuze vraag? Stuur dan een appje naar 06 5498 7489 . We reageren op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Mailen kan naar @email

Bellen kan van 9.00 tot 13.00 uur via 088 2333 444 (keuze 1). Vanuit het buitenland bel je met +31 (0) 30 754 55 55.

We zijn ook bereikbaar op WhatsApp

Persoonlijk studiekeuzegesprek

Heb je nog twijfels wat je volgend school wilt studeren en kun je een persoonlijke studiekeuzegesprek goed gebruiken? Plan dan een online afspraak! Samen met jou (op basis van je interesse en je vooropleiding) kijken we welke opleiding goed bij je past. Je ouders zijn ook van harte welkom.

De studiekeuzegesprekken doen we via MS teams t/m eind juni, elke maandagmiddag en dinsdagochtend. Het gesprek duurt ongeveer een half uur. Je kunt het gesprek uiterlijk 24 uur vooraf nog annuleren.

Hoe werkt het?
Klik hier en maak een keuze voor een dag (maandag of dinsdag) en je ziet dan op welk tijdstip je een studiegesprek kunt inplannen. Na het reserveren ontvang je een bevestiging met een link voor MS Teams en tips ter voorbereiding op dit gesprek.

Studiekeuze gesprek

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: