Power4Talent

​​​​​​Met het Power4Talent programma word je getraind in de trends, ontwikkelingen en methodieken die je nodig hebt bij het werken in deze tijd. Zoals Agile en Scrum, Cyber Security, Lean Management, visueel communiceren, netwerken, solliciteren en presentatietechnieken. Wat je leert wordt direct zichtbaar in de praktijk door middel van de bedrijfsbezoeken die je in dit programma aflegt. Zo ga je onder andere op bezoek bij de Rabobank, het Ministerie van Defensie, Royal Flora Holland en Rituals en krijg je de kans om een eigen netwerk op te bouwen. Daarnaast krijg je een coach uit het werkveld die in deze periode voor je klaarstaat om jou te coachen op persoonlijke effectiviteit, voor hulp bij loopbaanvragen of andere zaken die je wilt bespreken.

Met deze pré aan persoonlijke en zakelijke inzichten geef jij straks richting aan je loopbaan. Je bent hierdoor extra interessant voor werkgevers op het moment dat je de arbeidsmarkt betreedt en hebt daarbij een voorsprong door de kennis en competenties die je binnen Power4Talent hebt verworven.

Het programma van Power4Talent volg je in plaats van de lessen op school of de stage. Bij het succesvol doorlopen en afronden van het programma ontvang je het UP-getuigschrift van het excellentieprogramma Power4Talent.

Inhoud Power4Talent

  • Training in business skills door professionals uit het bedrijfsleven. Denk daarbij aan: Agile en Scrum, Cyber Security, Lean Management, visueel communiceren, netwerken, solliciteren en presentatietechnieken.
  • Diverse bedrijfsbezoeken. Zo ga je o.a. naar: de Rabobank, het Ministerie van Defensie, Royal Flora Holland en Rituals. Dit aanbod is wisselend.
  • Eén-op-één coaching.
  • Je krijgt de kans om een netwerk op te bouwen.
  • Je maakt kennis met rolmodellen.

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor alle studenten niveau 3 en 4 van ROC Midden Nederland. De training vindt plaats in de periode van 13 november 2023 t/m 31 januari 2024.

Dag        woensdag
Tijd        13.00 - 16.00
Locatie   wisselend

Enthousiast geworden?
Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 22 oktober 2023. Meld je aan of vraag meer informatie door een e-mail te sturen naar @email.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: