UP Vakmanschap verdiepen

Studenten met ons mbo-diploma komen goed terecht op de arbeidsmarkt. Alle benodigde competenties zijn opgedaan. Maar er zijn bedrijven die net een beetje extra waarderen. Bijvoorbeeld: de student heeft in aanvulling op het diploma een cursus JAVA-programmeren voor iOS gevolgd. Of: de student heeft naast het diploma een officiële PrinceII cursus gevolgd. Het zijn deze elementen, die niet standaard in het onderwijs zitten maar die wel van aanvullende waarde kunnen zijn voor de student. Momenteel hebben we de volgende programma’s:

 • Internationaal Erkende Certificering MOS
  Verdiep je Microsoft Office kennis en haal je het 'Word Expert' en/of je 'Excel Expert' certificaat. 
  Voor wie: Alle mbo niveau 4 studenten van ROC MN.
 • Debatvereniging ROC Midden Nederland
  Leer het beste debat voeren over maatschappelijke vraagstukken onder leiding van een professionele trainer.
  Voor wie: Alle studenten met een positief studieadvies die aan ROC Midden Nederland studeren. 
 • Student Connect Team
  Organiseer activiteiten en vergroot je netwerk samen met andere studenten. 
  Voor wie: Alle studenten van ROC Midden Nederland.
 • Bestuursvaardigheden
  Heb jij bestuurlijke ambities? En wil jij jouw bestuurlijke skills opkrikken naar the next level? Meld je dan nu aan voor het UP Excellentieprogramma Bestuursvaardigheden!
  Voor wie: Alle studenten van ROC Midden Nederland. Lees meer over
 • Power4Talent
  Dit programma traint je in de trends, ontwikkelingen en methodieken die je aantrekkelijker maakt voor de arbeidsmarkt. Zoals Agile Scrum,Cyber Security, Lean Management, Visueel Communiceren, netwerken, solliciteren en presentatietechnieken. Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met Stichting Power4Talent. 
  Voor wie: Alle mbo niveau 3 en 4 studenten van ROC Midden Nederland. 
 • Training Presentatietechnieken en Communicatie
  In de training Presentatietechnieken & Communicatie leer je hoe je een goede presentatie geeft aan verschillende doelgroepen. Wie is je publiek, wat wil men weten en hoe breng je dat op een structurele en enthousiaste manier over?
  Voor wie: Iedere student die op een krachtige manier een boodschap wil overbrengen! 
 • Financieel Expert MKB 
  Dit kan het begin zijn van je succesvolle carrière in het bedrijfsleven, die soms verder reikt dan het administratieve vlak. Dit diploma biedt er alle mogelijkheden voor! 
  Voor wie:  Tweede- of derdejaars student versnelde opleiding
 • Harteraad Beweegcoach
  Verdiep je in hart- en vaataandoeningen, breng de leefstijl en gezondheid in kaart, geef leefstijladviezen en ga praktisch aan de slag met mensen met hart- en vaataandoeningen. 
  Voor wie: Studenten van het Sport College en Gezondheidscollege.
 • Artiest
  Derdejaars studenten van De Dansopleiding mogen hun projectplan presenteren aan de vakkundige jury. Positief beoordeelde projecten worden onder begeleiding uitgewerkt tot en met uitvoering. 
 • Up Sport College
  Zoek jij extra uitdaging binnen het Sport College en heb je een plan die je goed kan uitleggen? Het gaat om verbreding en verdieping van je vakgebied, dus het moet iets te maken hebben met het Sport College of de beroepen waarvoor je wordt opgeleid. 
  Voor wie: Alle studenten van het Sport College
 • Master of Excellence
  Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke artistieke onderzoeksvraag of persoonlijke ontwikkelingsvraag om jezelf te verdiepen in jouw vakgebied.
  Voor wie: Derdejaarsstudenten van Creative College opleiding Artiest.
 • Start-Up
  Een Masterclass  waarin jij jezelf kan ontwikkelen als ondernemer en waarbij je de kans krijgt je eigen winkel op te starten.
  Voor wie: Niveau 3 & 4 studenten van Business & Administration College.
 • Harteraad Beweegcoach
  Verdiep je in hart- en vaataandoeningen, breng de leefstijl en gezondheid in kaart, geef leefstijladviezen en ga praktisch aan de slag met mensen met hart- en vaataandoeningen.
  Voor wie: Studenten van het Sport College en Gezondheidscollege.
 • Recreatiestage Sport College

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: