Utrecht Challenge Alliantie

De Utrecht Challenge Alliantie  is een samenwerkingsverband tussen gemeente Utrecht, de Economic Board Utrecht, en Utrechtse onderwijsinstellingen. Naast ROC Midden Nederland nemen de Hogeschool Utrecht en de Universiteit van Utrecht deel. Wil je meer weten over de Utrecht Challenge Alliantie, neem een kijkje op  www.utrechtchallengealliantie.nl

Wat is een challenge?
Een challenge is een tijdelijk samenwerkingsverband waarbij je over de grenzen van je eigen vakdiscipline, samen met anderen op zoek gaat naar nieuwe oplossingen voor brede vraagstukken. Een challenge is altijd gericht op innovatie dus kijk je graag buiten je eigen grenzen naar de toekomst dan is dit mogelijk iets voor jou.

Een challenge is altijd ingebracht door een opdrachtgever, vaak toonaangevende bedrijven. Aan het einde van de challenge worden de ontwikkelde oplossingen aan hun gepresenteerd. Wie weet worden jouw ideeën overgenomen door het bedrijf en wordt je uitgedaagd om samen je concept verder uit te werken.

Een challenge is spannend, vergroot je netwerk, geeft veel energie en levert vaak verrassende oplossingen op. Door deel te nemen aan een challenge leer je om kritisch en creatief te denken.

Na afloop krijgen studenten een UP-getuigschrift als bewijs voor hun extra inzet. Het volgen van een excellentieprogramma vergroot je kansen op de arbeidsmarkt!

Meer informatie?
Wil je meer informatie over dit UP excellentieprogramma? Neem dan contact op met Assunta Verschuren, @email.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: