UP excellentieprogramma's

Haal meer uit jezelf met UP!

Met de UP excellentieprogramma’s krijg je de kans om je talenten en vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Van het volgen van een internationale stage, speciale onderwijsprogramma’s om je kennis te verdiepen, tot het meedoen aan vakwedstrijden zoals Skills Heroes. Dat kan met UP! 

Onder UP vallen alle extra programma’s, die verdeeld zijn in vijf thema's: verdieping in je vakgebied, vakwedstrijden, internationalisering, Research en Development en de Utrecht Challenge Alliantie.

UP

Wil je goed leren presenteren?

In de training Presentatietechnieken & Communicatie leer je hoe je een goede presentatie geeft aan verschillende doelgroepen. Wie is je publiek, wat wil men weten en hoe breng je dat op een structurele en enthousiaste manier over? Hoe kan je je publiek overtuigen en hoe ga je om met je eigen angsten, verbale en non-verbale communicatie tijdens je presentaties. Hoe communiceer je krachtig en bondig. Hoe creëer je een goede sfeer en interactie met de zaal. Je geeft aan het einde van de training een korte slotpresentatie waarin je laat zien wat je geleerd hebt. Lees meer over dit programma

PT

Durf jij deze challenge aan?

Wil je samen met studenten van Utrechtse onderwijsinstellingen en professionals werken aan oplossingen voor brede, regionale maatschappelijke vraagstukken? Geef je dan op als deelnemer aan een van de Challenges van de Utrecht Challenge Alliantie! Een Challenge is een tijdelijk samenwerkingsverband waarbij je over de grenzen van je eigen vakdiscipline, samen met anderen op zoek gaat naar nieuwe oplossingen voor brede vraagstukken. Een challenge is altijd gericht op innovatie dus kijk je graag buiten je eigen grenzen naar de toekomst dan is dit mogelijk iets voor jou. Lees meer over dit UP excellentieprogramma.

studenten aan het werk achter laptop

Start je eigen Start-Up!

Start-up is een Masterclass voor niveau 4 studenten waarin jij jezelf kan ontwikkelen als ondernemer. Je leert je ideeën vorm te geven zodat je daadwerkelijk een eigen Pop-up én webstore kan starten. Je doet onderzoek naar wat je nu en in de toekomst nodig hebt om succesvol te zijn. De drie beste ideeën krijgen een kick-startkapitaal: de winnaars realiseren daarmee hun eigen Start-up. Je eigen Pop-up store én Webstore starten! Als jij het verschil wil maken en iemand bent die ervoor gaat, dan is dit programma voor jou! Lees meer over deze UP masterclass

SU

Ga jij op wereldse topstage?

Een Wereldse Topstage is een stage buiten Europa, bij een toonaangevende organisatie in het vakgebied van jouw studie of in een uitzonderlijke situatie. De stage duurt minimaal 4 weken en wordt (gedeeltelijk) vergoed met een beurs. Je neemt zelf het initiatief en de stage moet goed bij jouw toekomstplannen passen. ROC Midden Nederland stelt minimaal 10 beurzen per jaar voor Wereldse Topstages ter beschikking.

Ben jij een ambitieuze student die dolgraag een wereldse topstage wilt doen? Bekijk dan gauw deze informatiefl​yer ​en neem contact op met de coördinator Internationalisering van jouw college! 

WT

Succesvol UP programma Power 4 Talent wordt herhaald

Voor de zomervakantie werd het zeer succesvolle UP excellentieprogramma feestelijk tijdens de UP getuigschriftenuitreiking afgesloten.

Bij dit UP excellentieprogramma werd een groep studenten getraind in de trends, ontwikkelingen en methodieken die ze aantrekkelijker maakt voor de arbeidsmarkt. Zo volgden zij trainingen zoals werken met Agile Scrum, Lean Management, Visueel Communiceren en Cyber Security. Lees meer.....

P4T

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: