Evenementenbureau Eventory

Eventory is hét evenementenbureau van ROC Midden Nederland. Studenten werken hier aan levensechte opdrachten voor interne als externe opdrachtgevers. Van zakelijk congres tot festival, van sportevent tot bruiloft. Bij Eventory hebben we alles onder één dak.

Eventory is een erkend leerbedrijf en biedt studenten van het Horeca & Toerisme College en het Creative College de kans om stage te lopen en veel praktijkervaring op te doen. Ze maken kennis met verschillende soorten evenementen en ontwikkelen hun organisatie skills. Samen met ervaren docenten zijn zij van a tot z verantwoordelijk voor een event. 

Naast studenten van het Creative College en het Horeca & Toerisme College worden regelmatig studenten betrokken van andere opleidingen, zoals beveiliger, marketing & communicatie of mediaredactie. Hierdoor leren studenten ook vakoverstijgend met elkaar samen te werken, zoals in het bedrijfsleven ook gebeurt.

Vergaderruimten in Nieuwegein (Newtonbaan)

Het is mogelijk vergaderruimten te reserveren op Newtonbaan 12 in Nieuwegein voor uw overleg of bijeenkomst. Hieronder is het aanbod te bekijken. Een vergadering kan worden gecombineerd met een lunch (bij voldoende plek op woensdag en donderdag ook in ons restaurant).

De ruimtes zijn voorzien van digitale schermen en kunnen aangevuld met additionele middelen als flipovers. Vanzelfsprekend wordt koffie/thee e.a. geregeld. Wij denken graag met u mee! Contact ons via @email.

Ons aanbod:

Vlnr: Koningszaal (maximaal 28 personen), Hollandzaal (maximaal 28 personen), Ridderzaal (maximaal 16 personen) en de Vaderlandzaal (maximaal 12 personen).

Samenwerken?

Samenwerken met Eventory kan op verschillende manieren. Van totaal organisatie van kleine events tot ondersteuning bij bijvoorbeeld audiovisuele producties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over Eventory is te vinden in onze brochure.
Brochure Eventory

Contact

Ons kantoor zit in het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein. Voor vragen, offertes of een kennismaking zijn wij bereikbaar via: eventory@rocmn.nl

Eventory organiseert!

Eventory is betrokken bij interne events van ROC Midden Nederland, maar werkt ook voor externe opdrachtgevers. 

Ondersteuning events Stichting ALS waaronder Tour du ALS

Stichting ALS Nederland organiseert jaarlijks Tour du ALS, een groots evenement in Frankrijk waar zoveel mogelijk geld opgehaald wordt voor onderzoek naar deze ongeneeslijke ziekte. Vanuit ROC Midden Nederland, georganiseerd door Eventory, helpen studenten Event Manager bij de organisatie van het event, verzorgden studenten Podiumtechniek de techniek en maken studenten Audiovisuele Productie op locatie mooie videoproducties. Bekijk de aftermovie.

Activiteiten in het lesrestaurant

Voor verschillende opdrachtgevers, waaronder Reinaerde, de burgemeester van Nieuwegein en het Parkinsonfonds, is een feestelijke avond georganiseerd in ons lesrestaurant Lokaal. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de studenten van de middelbare hotelschool.

Parkinsonfonds 25 jaar diner

Organisatie (horeca) tour door Utrecht

Eventory verzorgt voor zowel interne als externe klanten activiteiten. Zoals een tour door Utrecht, inclusief een hapje en drankje of diner. Een voorbeeld hiervan is de 10e van de 10e, toen een groep uitverkoren studenten op 10 oktober 10 uiteenlopende toonaangevende Utrechtse horecaondernemers bezocht. Een speciaal kijkje in de keuken! Bekijk hier de aftermovie van deze door Eventory georganiseerde horecatour.

ROCMN Bruist Festival

Begin 2023 vond het ROC Midden Nederland Bruist Festival plaats, een personeelsevenement voor 1300 personen in het Beatrixtheater. Eventory hielp mee in de organisatie en verzorgde de ontvangst, begeleiding van de gasten en de videoproducties.

ROC Midden Nederland Bruist Festival

Utrecht Pride Canal Parade

De Eventory-studenten helpen sinds 2023 mee bij het aankleden van de ROC Midden Nederland-boot die meevaart in de Utrecht Pride botenparade onder het motto 'Vaar je eigen koers'.

ROC Midden Nederland tijdens de Utrecht Pride botenparade

Internationale projecten van evenementenbureau Eventory

In samenwerking met UP, het excellentieprogramma van ROC Midden Nederland, organiseren Eventory studenten ook internationale projecten waar ze van a tot z verantwoordelijk voor zijn, zoals onlangs bij Skate4Air in Zweden.

ROC Midden Nederland Skate4Air 2024