Evenementenbureau Eventory

Eventory is hét evenementenbureau van ROC Midden Nederland. Studenten werken hier aan levensechte opdrachten voor interne als externe opdrachtgevers. Van zakelijk congres tot festival, van sportevent tot bruiloft. Bij Eventory hebben we alles onder één dak.

Eventory is een erkend leerbedrijf en biedt studenten van het Horeca & Toerisme College en het Creative College de kans om stage te lopen en veel praktijkervaring op te doen. Ze maken kennis met verschillende soorten evenementen en ontwikkelen hun organisatie skills. Samen met ervaren docenten zijn zij van a tot z verantwoordelijk voor een event. 

Naast studenten van het Creative College en het Horeca & Toerisme College worden regelmatig studenten betrokken van andere opleidingen, zoals beveiliger, marketing & communicatie of mediaredactie. Hierdoor leren studenten ook vakoverstijgend met elkaar samen te werken, zoals in het bedrijfsleven ook gebeurt.

Vergaderruimten op de Newtonbaan

Het is mogelijk vergaderruimten te reserveren op Newtonbaan 12 in Nieuwegein voor uw overleg of bijeenkomst. Hieronder is het aanbod te bekijken. Een vergadering kan worden gecombineerd met een lunch (bij voldoende plek op woensdag en donderdag ook in ons restaurant).

De ruimtes zijn voorzien van digitale schermen en kunnen aangevuld met additionele middelen als flipovers. Vanzelfsprekend wordt koffie/thee e.a. geregeld. Wij denken graag met u mee! Contact ons via @email.

Ons aanbod:

Vlnr: Koningszaal (maximaal 28 personen), Hollandzaal (maximaal 28 personen), Ridderzaal (maximaal 16 personen) en de Vaderlandzaal (maximaal 12 personen).

Samenwerken?

Samenwerken met Eventory kan op verschillende manieren. Van totaal organisatie van kleine events tot ondersteuning bij bijvoorbeeld audiovisuele producties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over Eventory is te vinden in onze brochure.
Brochure Eventory

Contact

Ons kantoor zit in het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein. Voor vragen, offertes of een kennismaking zijn wij bereikbaar via eventory@rocmn.nl.

Eventory organiseert!

Eventory is betrokken bij interne events van ROC Midden Nederland, maar werkt ook voor externe opdrachtgevers. 

Organisatie Utrechtse horecatour

Een selecte groep studenten van het Horeca & Toerisme College bezocht op de 10e van de 10e, ofwel 10 oktober, 10 uiteenlopende toonaangevende Utrechtse horecaondernemers. Een speciaal kijkje in de keuken! Bekijk hier de aftermovie van deze door Eventory georganiseerde horecatour.

Catering en videoverslaglegging bij Tour du ALS

Stichting ALS Nederland organiseert jaarlijks Tour du ALS, een groots evenement in Frankrijk waar zoveel mogelijk geld opgehaald wordt voor onderzoek naar deze ongeneeslijke ziekte. Vanuit ROC Midden Nederland, georganiseerd door Eventory, hielpen studenten Event Manager bij de organisatie van het event, verzorgden studenten Podiumtechniek de techniek en maakten studenten Audiovisuele Productie op locatie mooie videoproducties. Bekijk de aftermovie.

Organisatie kookwedstrijd

Op het Horeca & Toerisme College werd een grootse kookwedstrijd georganiseerd waarin 17 koksdocenten het tegen elkaar opnamen om aandacht te vragen voor het personeelstekort in de horeca. Onder toeziend oog van juryvoorzitter tv-kok Rudolph van Veen werd het een fantastische dag. Eventory verzorgde de organisatie, de livestream en de aftermovie.

kookwedstrijd

Welkom op de Managementdag

Bij ROC Midden Nederland vinden een paar keer per jaar Managementdagen plaats. Eventory helpt in de organisatie en verzorgt de ontvangst, begeleiding van de gasten en de videoproducties.

MD Dag

Tech Festival

Een festival zoals een festival hoort te zijn. Met streetfood, een dj en een virtuele game activiteit. Eventory organiseerde het van a tot z.

Tech festival Eventory