Kort samengevat
Voor iedereen die werkzaam is in een horecabedrijf is veiligheid van het eten en drinken belangrijk. Hoe je hiervoor zorgt, staat beschreven in de hygiënecode (HACCP) voor de horeca. Na afloop van deze training weten jouw werknemers hoe deze hygiënecode is opgebouwd en hoe ze ermee moeten werken.
Praktische info
| Omvang | 2 uur |
|---|---|
| Locatie | Online |
| Leervorm | training |
| Duur | Dag(deel) |
| Kosten | Op aanvraag |
| Startdatum | In overleg |
Deze scholing voor jouw organisatie?
Désirée kijkt graag samen naar de mogelijkheden.
Désirée Verhagen
Geschikt voor
De training HACCP is interessant voor horecabedrijven die hun werknemers alles willen leren over de hygiënecode in de horeca en de toepassing daarvan.
Locaties
Uitgebreide informatie
Een horecabedrijf dat voldoet aan alle regels van de HACCP, voldoet aan de Europese wetgeving. De Keuringsdienst van Waren controleert of een bedrijf volgens de nieuwe hygiënecode werkt.
Met deze online training kunnen jouw werknemers de nodige kennis opdoen over HACCP. De training is ontwikkeld door de auteur van de hygiënecode en is uiteraard afgestemd op de eisen van de nieuwe hygiënecode. De training wordt voor jouw organisatie op maat gemaakt.
Tijdens deze online training leren jouw werknemers hoe de methode HACCP werkt, hoe ze deze methode moeten toepassen in de praktijk en wat er moet gebeuren als ze met levensmiddelen werken. Ook wordt er aandacht besteed aan het vervoeren, in ontvangst nemen, bereiden en bewaren van levensmiddelen.
Onderwerpen die aan bod komen zijn:
- Voedselveiligheid
- Wettelijke eisen
- Toepassing in de praktijk
- Kwaliteit
De training wordt afgesloten met een toets.
Na afloop van de training weten jouw werknemers hoe de hygiënecode is opgebouwd en hoe ze ermee moeten werken.
Werknemers die de training HACCP helemaal hebben doorlopen, sluiten de training af met een toets. Als ze de training succesvol afsluiten, ontvangen ze een getuigschrift van ROC Midden Nederland.