Werken en leren combineren?

Dus jij wilt werken én leren? Dat kan!

Een bbl-opleiding is ideaal als je direct ervaring op wilt doen, de handen uit de mouwen wilt steken of als je niet van stilzitten houdt. Enne.... niet onbelangrijk, je verdient gelijk een salaris! Aan het einde van je opleiding heb je dan niet alleen een heel waardevol mbo-diploma, maar beschik je ook nog eens over een enorme dosis relevante werkervaring. 

Lijkt dat jou ook wat? Wij bieden ruim 100 bbl -opleidingen aan in verschillende vakgebieden. Daar zit vast wel wat voor jou bij! 

Vakgebieden

Kies de bbl-opleiding die past bij de vakrichting die jij wilt:

Wat is een bbl-opleiding?

Als je voor een bbl-opleiding kiest, ga je werken bij een erkend leerbedrijf en daarnaast ga je één dag in de week naar school. Om met een bbl-opleiding te kunnen starten heb je een arbeidsovereenkomst nodig bij een erkend leerbedrijf. Deze kun je bijvoorbeeld vinden op Stagemarkt. 
Op dit moment is het in sommige branches extra lastig om een erkende leer werkplek te vinden. Heb je nog geen werkplek, dan kan je wel alvast starten met de opleiding en heb je nog tot 1 december 2021 de tijd om een werkplek te vinden. 

Volwassenonderwijs

Wilt u als werkgever investeren in uw bedrijf en medewerkers, dan is een bbl-opleiding voor volwassenen een prima oplossing. Voor een aantal opleidingen gelden ook interessante financiële regelingen of subsidies. Bent u naar iets meer maatwerk of incompany trajecten op zoek? Onze opleidingsadviseurs van Bedrijfsopleidingen bespreken graag met u de mogelijkheden. 

"Ik ben een doener. Juist daarom past de combinatie van werken en studeren goed bij mij!" Elwin van Dam, tweedejaars Manager Retail bbl, niveau 4.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: