Waarom kiezen voor ROC Midden Nederland

Onderwijs draait bij ons om jou, de student. De kwaliteit staat daarbij hoog in ons vaandel. We hebben kleinschalige colleges waar er veel ruimte is voor persoonlijk contact. We brengen daar mensen bij elkaar met dezelfde drijfveren, dezelfde passie. In onze colleges staat beroepsbeleving centraal en werken we samen aan kennis delen. Zo inspireren we elkaar. Zo leren we van elkaar. Zo groei jij als student. Zo groeien onze colleges.

We zijn nieuwsgierig. Onze deuren staan open. We halen kennis en ervaring naar binnen, we brengen vakmanschap en talent naar buiten. We zijn ondernemend. Altijd op zoek naar nieuwe kansen. Met elkaar en met bedrijven en organisaties om ons heen. Zo brengen we elkaar verder. En dat is waar we bij ROC Midden Nederland iedere dag voor gaan.

Je bent van harte welkom!

Kleine colleges; alle aandacht voor jou

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons echt op je plek bent. Daarom krijg je persoonlijke begeleiding tijdens je opleiding en stage. Want al kun je zelf al veel, het is fijn om te weten dat je altijd kunt terugvallen op je docent of coach. Dat ervaren onze studenten ook zo. Ze zijn dan ook tevreden over de studiebegeleiding en de begeleiding die ze krijgen tijdens de stages. Vraag het ze zelf op de open dag of open avond.

Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk dat je als student op de goede plek zit. Daarom begeleiden wij alle studenten persoonlijk tijdens hun opleiding en stage. Onze studenten zijn dan ook tevreden over de studiebegeleiding en de begeleiding tijdens de stages.

Vanaf dag 1 met je vak bezig

Je krijgt bij ons les in een vertrouwde omgeving, waarbij de sfeer en lokalen zijn aangepast aan het vak dat je gaat leren. Ieder college heeft zijn eigen gebouw of een eigen plek in het gebouw. Zo ben je geen nummer en kennen de docenten jou bij je voornaam. In onze colleges draait het vanaf de start om beroepsbeleving. Je komt op school al terecht in een afspiegeling van de dagelijkse praktijk van je latere werkgebied. Je ziet, voelt en ruikt vanaf dag 1 de branche waarvoor je wordt opgeleid.

Sport en studie

Sporten en bewegen vinden we heel belangrijk. Daarom hebben we verschillende faciliteiten voor zowel studenten als topsportstudenten. En om te stimuleren dat onze (bol) studenten genoeg bewegen hebben we afgesproken dat 5% van de totale opleidingstijd aan beweging wordt besteed. Binnen de colleges zorgen de Sportdesk en de sportdeskleiders voor een gevarieerd aanbod van sport- en bewegingsactiviteiten.

Sport College

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: