Vragen in de vakantie

In de zomervakantie van maandag 10 juli t/m vrijdag 25 augustus 2017 zijn de meeste leslocaties gesloten. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar voor vragen over je start in september of het nog aanmelden voor een opleiding. Je kunt je tijdens de zomervakantie gewoon aanmelden voor een opleiding. We gaan je aanmelding dan zo snel mogelijk verwerken. Het kan in de vakantie wel wat langer duren voordat je bericht van ons krijgt.

Heb je een vraag? Kijk dan even bij de meeste gestelde vragen op de website:

  • Zoek je nog een opleiding om in september mee te starten of wacht je op een kenninsmakingsafspraak, kijk dan hier bij de meest gestelde vragen
  • Ben je al toegelaten voor een opleiding bij ons, kijk dan hier bij de meest gestelde vragen.
  • Staat je vraag er niet bij?  Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 16.00 uur op telefoonnummer 0900 400 30 02 (lokaal tarief). Je krijgt dan een keuzemenu:

Kies 1 voor vragen over studiekeuze en algemene vragen over onze opleidingen. Je kunt je vraag ook mailen naar studieinfo@rocmn.nl

Kies 2 voor vragen over jouw aanmelding, de kennismaking of administratieve vragen.  Je kunt je vraag ook mailen naar aanmelden@rocmn.nl. Het is handig als je dan in ieder geval je voor- en achternaam en geboortedatum vermeldt.

Kies 3 voor vragen over inlogcodes, wachtwoorden en gebruiksnamen voor één van onze systemen. Optie 3 is beschikbaar tussen 24 juli en 25 augustus 2017. Daarna kun je met deze vragen terecht bij je school zelf.

Een fijne zomer en tot ziens in september!

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: