Utrecht Challenge Alliantie

Wil je samen met studenten van Utrechtse onderwijsinstellingen en professionals werken aan oplossingen voor brede, regionale maatschappelijke vraagstukken? Geef je dan op als deelnemer aan een van de Challenges van de Utrecht Challenge Alliantie!

Wat is een Challenge?
Een Challenge is een tijdelijk samenwerkingsverband waarbij je over de grenzen van je eigen vakdiscipline, samen met anderen op zoek gaat naar nieuwe oplossingen voor brede vraagstukken.

Een challenge is altijd gericht op innovatie dus kijk je graag buiten je eigen grenzen naar de toekomst dan is dit mogelijk iets voor jou.

Een challenge is altijd ingebracht door een opdrachtgever, vaak toonaangevende bedrijven. Aan het einde van de challenge worden de ontwikkelde oplossingen aan hun gepresenteerd. Wie weet worden jouw ideeën overgenomen door het bedrijf en wordt je uitgedaagd om samen je concept verder uit te werken.

Een challenge is spannend, vergroot je netwerk, geeft veel energie en levert vaak verrassende oplossingen op.  Door deel te nemen aan een challenge leer je om kritisch en creatief te denken.

Je krijgt na afloop een UP getuigschrift, mooi om mee te nemen in je CV!


Aankomende Challenges

Challenges 1 & 2: Utrecht Mobility Challenge
Datum: 
14-15 november 2019 + 21/22 november
Opdrachtgever:  Rijkswaterstaat, Economic Board Utrecht en Sweco.
Locatie: Provinciehuis utrecht en Rijkswaterstaat
Thema: Hoe houden wij regio Utrecht in de toekomst bereikbaar?
Prijs: De winnaars van deze challenge kunnen hun concept verder door ontwikkelen met de betrokken bedrijven.​
Wil je meer weten over deze challenge, neem een kijkje op https://www.utrechtchallengealliantie.nl/#volgendechallenge of Klik hier voor de informatieflyer

Meer informatie of aanmelden?
Wil je meer informatie over dit UP excellentieprogramma? Neem dan contact op met Assunta Verschuren, a.verschuren@rocmn.nl

Wat is de Utrecht Challenge Alliantie?
De Utrecht Challenge Alliantie  is een samenwerkingsverband tussen gemeente Utrecht, de Economic Board Utrecht, en Utrechtse onderwijsinstellingen. Naast ROC Midden Nederland nemen de Hogeschool Utrecht en de Universiteit van Utrecht deel. Wil je meer weten over de Utrecht Challenge Alliantie, neem een kijkje op  www.utrechtchallengealliantie.nl

UCA

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: