Etoile Internationaal

Voor getalenteerde studenten van Creative College die zich willen ontwikkelen, (internationale) netwerken willen opbouwen, en zich willen verdiepen in de Italiaanse branche waarin zij werkzaam zijn en de desbetreffende cultuur in het land. 

Etoile internationaal

Op zondag 24 februari was het weer zover, een groep trotse UP excellentiestudenten vertrokken naar Italië voor een Etoile theaterproductie. Onder leiding van Daniele Franci, de artistiek leider, en regisseur Laura Alberti repeteren en trainden de studenten keihard om het stuk naar een nog hoger niveau te brengen. Dit alles met support van onze senior studenten die zelf al eens eerder in hun schoenen hebben gestaan en alles aan elkaar gevlochten door de docentbegeleider Marten van der Weele.

Ook onze studenten van de opleiding Audiovisueel Specialist was in Italië aanwezig en werkte nauw samen met de Spaanse partner school CIFP José Luis Garci waar zij later dit schooljaar ook nog een uitwissing mee doen.

In totaal verzorgden de studenten 4 shows voor ongeveer 1000 bezoekers. De show had een maatschappelijk thema, zoals we gewend zijn van de Etoile voorstellingen. Een thema waarin alle bezoekers wordt meegegeven dat verschillend zijn van anderen een kracht is, in plaats van een tekortkoming. Een mooi thema om met de studenten aan te werken, aldus Laura Magliozzi, docent Creative College. 

Kijk voor meer foto's en filmpjes op de Facebookpagina van Etoile International

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: