UP programma's

Haal meer uit jezelf met UP!

Wil je naast je studie meer uit jezelf halen? Dat kan met UP! Van het volgen van een internationale stage, speciale onderwijsprogramma’s om je kennis te verdiepen, tot het meedoen aan vakwedstrijden zoals Skills Heroes.  Met de UP excellentieprogramma’s krijg je de kans om je talenten en competenties nog verder te ontwikkelen.

Onder UP vallen alle extra programma’s, die verdeeld zijn in vier thema's: verdieping in je vakgebied, ondernemerschap, vakwedstrijden en internationalisering! Klik op onderstaande thema's om alle excellentieprogramma's te bekijken. 

Kom ook naar de Conferentie: 4 jaar excellentie: Kansen bieden, kansen pakken

Op 11 maart staat Tivoli-Vredenburch in het teken van 4 jaar excellentie in het MBO! De gehele dag kun je verschillende inspiratiesessies of masterclasses volgen. Zo is er een sessie 'Hoe herken en begeleid je talent?'en  Excellentie en duurzaamheid. ROC Midden Nederland is mede-organisator en prominent aanwezig met een optreden van Etoile, studenten en  verscheidene stands en presentaties.

Wil je hier ook graag naartoe? Dat kan! Meld je aan via onderstaande link. De deelname voor deze conferentie is €50 (geldt niet voor studenten).

https://www.mbo-events.nl/excellentieinhetmbo11maart2019/nl/programma

4 jaar excellentie: Kansen bieden, kansen pakken

Kick-off Power4talent op spectaculaire hoogte!

Op de een na hoogste verdieping van het super-de-luxe hoofdkantoor van de Rabobank ging op woensdag 6 februari met maar liefst 26 studenten, het nieuwe UP-programma Power4Talent van start! 

Dit programma traint studenten in de trends, ontwikkelingen en methodieken die ze aantrekkelijker maakt voor de arbeidsmarkt. Zoals werken met Agile Scrum, Lean Management, Visueel Communiceren en Cyber Security.

Tijdens het programma worden ze begeleid en getraind door professionals uit het werkveld zoals medewerkers van de Rabobank, Young Global People, Gessup en Mees&Company.

Daarbij gaan de studenten de komende weken ook bij bedrijven op bezoek, zodat ze het bedrijfsleven leren kennen en kunnen beginnen een netwerk op te bouwen.

Het Power4Talent programma is erop gericht studenten een pré te geven aan persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling. Het geeft studenten richting aan hun loopbaan, en ze hebben een voorsprong door de kennis van en competenties in actuele technieken. Bij het succesvol doorlopen en afronden van het programma krijgen studenten het UP getuigschrift van het excellentieprogramma Power4Talent.

Meer info is te vinden op www.power4talent.nl en bij Sarah Pomstra

Kick off Power 4 talent

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: