Opleiding kiezen bij ROC Midden Nederland

Bij de studiekeuze is het belangrijk dat je na gaat denken wat je leuk vindt om te doen, waar je interesses liggen en waar je goed in bent. Als het goed is, ben je daar tijdens de middelbare school al een beetje achter gekomen. Maak voor jezelf een lijstje. Kom je er niet uit, vraag dan aan familie en vrienden wat zij denken dat jij leuk vindt om te doen en waar je goed in bent.

Opleiding vinden

Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze zoekfilter en zo door de opleidingen snuffelen. Je kunt op basis van je vooropleiding, interesses en voorkeuren een mbo-opleiding vinden die bij je past. Wil je testen welke richting bij jou past? Wij hebben een op maat gemaakte beroepskeuzetest.

Naar open dag

Denk je eraan een mbo-opleiding te gaan volgen bij ROC Midden Nederland? Of wil je weten hoe je alsnog je middelbaar schooldiploma kunt halen? Kom dan langs op een open avond of open dag. Docenten en studenten beantwoorden graag je vragen en je kunt kennismaken met de colleges en het VAVO Lyceum.
Open dag

Naar een doemiddag

Om echt te ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten en kennis te laten maken met een college of opleiding, organiseren wij doemiddagen. Een doemiddag vindt altijd plaats van 13.30 tot 16.00 uur op een van onze locaties in Amersfoort, Utrecht of Nieuwegein.
Doemiddag

Je volgende stap!

Heb je een opleiding gevonden die bij je past? Meld je dan direct aan op onze website. Doe dit voor 1 april. Je hebt dan genoeg tijd om je studiekeuze te checken en kennis te maken bij je nieuwe opleiding. Vergeet ook niet om je Digitaal Doorstroomdossier in te vullen.
Aanmelden en kennismaken

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: