Opleiding kiezen bij ROC Midden Nederland

Bij de studiekeuze is het belangrijk dat je na gaat denken wat je leuk vindt om te doen, waar je interesses liggen en waar je goed in bent. Als het goed is, ben je daar tijdens de middelbare school al een beetje achter gekomen. Bekijk websites en opleidingengidsen en maak voor jezelf een lijstje. Kom je er niet uit, vraag dan aan familie en vrienden wat zij denken dat jij leuk vindt om te doen en waar je goed in bent.

Opleiding vinden

Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons zoekfilter en zo door de opleidingen snuffelen. Je kunt op basis van je vooropleiding en voorkeuren een mbo-opleiding vinden die bij je past. Op zoek naar een versnelde opleiding? Ook hiervoor kun je het zoekfilter gebruiken. 

Naar open dag

De beste manier om te kiezen is door langs te komen. Kom dus naar een open avond of open dag. Docenten en studenten beantwoorden graag je vragen en je kunt kennismaken met de colleges en het VAVO Lyceum.
Open dagen

Naar een doemiddag

Om echt te ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten en kennis te maken met een college of opleiding, organiseren wij doemiddagen. Een doemiddag vindt altijd plaats van 14.00 tot 16.00 uur op een van onze locaties in Amersfoort, Utrecht of Nieuwegein.
Doemiddag

Je volgende stap!

Opleiding gevonden? Meld je dan aan op onze website. Doe dit voor 1 april. Je hebt dan genoeg tijd om je studiekeuze te checken en kennis te maken bij je nieuwe opleiding. Vergeet niet om je Digitaal Doorstroomdossier in te vullen.
Aanmelden

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: