UP Ondernemerschap

Studenten van ROC Midden Nederland ontwikkelen een ondernemende houding. Dat gebeurt in loopbaanlessen, projecten en op vele andere momenten binnen het reguliere onderwijs. Wil je als student meer? Kies dan voor een extra programma waarmee je je ondernemende vaardigheden verder ontwikkelt of zelfs je eigen bedrijf start. Dat kan bijvoorbeeld door te kiezen voor keuzedelen ondernemerschap of workshops, projecten en challenges die met enige regelmaat worden georganiseerd. Onze programma’s ondernemerschap:

  • Events: storytelling to the max!
    Dit excellentieprogramma van Creative staat in het teken van netwerken in de events- en entertainmentwereld en ontdek je de internationale ins and outs van deze branche. 
  • Pop up Salon
    Zet, onder begeleiding, zelf je eigen beautysalon op, op basis van je zelf geschreven ondernemersplan. Hierin omschrijf je je eigen visie. 
  • Ondernemer in spé
    Ben je al ondernemer of ondernemer in spé? Dan krijg je in dit programma hulp bij het combineren van je studie en je bedrijf. Een ervaren ondernemer uit de praktijk wordt jouw coach, en samen kies je een passend ondernemend traject! 

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: