Waarom kiezen voor ROC Midden Nederland?

Kwaliteit, kleinschaligheid en persoonlijk contact. Onze klanten, studenten en bedrijven herkennen die meerwaarde in alle facetten. Alle studenten kunnen rekenen op intensieve persoonlijke begeleiding. Die begeleiding begint al voor de officiële inschrijving van studenten en tijdens hun studieloopbaan vullen we die ondersteuning in. Iedere student krijgt maatwerk. Zo onderscheiden we ons van andere roc's.

De intensieve persoonlijke begeleiding past goed bij onze motto's 'Beleef je toekomst nu' en 'Toekomst verzekerd'. Wij maken de belofte 'Toekomst verzekerd' waar, door onze studenten en bedrijven optimaal te faciliteren. We zien persoonlijk toe op de ontwikkeling die klanten nodig hebben.

Visie, Missie en Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn ambitieus, solide, professioneel en betrokken; lees meer.

Waarom kiezen voor één van onze colleges?

Je wilt je zo goed mogelijk voorbereiden op je toekomst. Daarom kies je een opleiding die bij je past en die je volgt op een plek waar je je thuis voelt: de mbo colleges van ROC Midden Nederland. Wij doen er alles aan om jou klaar te stomen voor een baan of een vervolgstudie.

Kleine colleges; alle aandacht voor jou

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons echt op je plek bent. Daarom krijg je persoonlijke begeleiding tijdens je opleiding en stage. Want al kun je zelf al veel, het is fijn om te weten dat je altijd kunt terugvallen op je docent of coach. Dat ervaren onze studenten ook zo. Ze zijn dan ook tevreden over de studiebegeleiding en de begeleiding die ze krijgen tijdens de stages. Vraag het ze zelf op de open dag of open avond.

Vanaf dag 1 met je vak bezig

Je krijgt bij ons les in een vertrouwde omgeving, waarbij de sfeer en lokalen zijn aangepast aan het vak dat je gaat leren. Ieder college heeft zijn eigen gebouw of een eigen plek in het gebouw. Zo ben je geen nummer en kennen de docenten jou bij je voornaam. In onze colleges draait het vanaf de start om beroepsbeleving. Je komt op school al terecht in een afspiegeling van de dagelijkse praktijk van je latere werkgebied. Je ziet, voelt en ruikt vanaf dag 1 de branche waarvoor je wordt opgeleid.

Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk dat je als student op de goede plek zit. Daarom begeleiden wij alle studenten persoonlijk tijdens hun opleiding en stage. Onze studenten zijn dan ook tevreden over de studiebegeleiding en de begeleiding tijdens de stages.