Module Ondernemerschap 2017

De module Ondernemerschap staat open voor studenten van alle mbo-opleidingen van ROC Midden Nederland, bol en bbl,  van niveau 3 en 4. Met de module krijg je de kans om naast je mbo-vakdiploma een extra erkenning te behalen en zo ben je nog beter voorbereid op de arbeidsmarkt te komen.

Voor wie is de module ondernemerschap?
Ben je student bij ROC Midden Nederland? Zie je overal mogelijkheden? Ga je graag je eigen gang? Kun je je kansen verzilveren? Ga jij door waar een ander stopt? Wil je graag voor jezelf beginnen? Is je eigen bedrijf starten of ondernemer zijn jouw droom? Dan is deze module iets voor jou!

Het beroep
Na het afronden van je mbo-opleiding wil je [misschien wel] eigen baas worden! Je droom van een eigen bedrijf waarmaken. Of je gaat als zelfstandige aan de slag. Je schrijft je in bij de Kamer van Koophandel en maakt de mensen enthousiast voor jouw producten en of diensten.

Hoe ziet de module er uit?
Wil je een idee krijgen hoe de module er uit ziet? Om je een idee te geven hoe de module er uit ziet hebben we dit voor je samengevat: PDF-pictogram Ondernemerschap 2017 WEB2.pdf

Voor meer informatie: ondernemerschap@rocmn.nl.