Excellentieprogramma Ondernemerschap

ROC Midden Nederland gaat in 2017 in samenwerking met de Utrechtse Ondernemers Academie het excellentieprogramma Ondernemerschap uitvoeren. We verwachten te starten rond september 2017. In het programma kunnen 15 studenten deelnemen. Zij leren een eigen onderneming op te starten, krijgen zij les van mbo-docenten en ondernemers, worden persoonlijk gecoacht door ondernemers en hebben contacten met en bezoeken bedrijven.

Het Ondernemerschapsprogramma is bedoeld voor ambitieuze studenten die zich willen onderscheiden en ontwikkelen als ondernemer. Een excellentieprogramma is een extra dat ROC Midden Nederland biedt aan studenten die meer uit hun studie willen en kunnen halen. Voor het Ondernemerschapsprogramma verwachten we een tijdinvestering van acht tot tien uur per week naast de reguliere studiebelasting.

De Utrechtse Ondernemers Academie heeft het ondernemerschapsprogramma ontwikkeld voor meerdere ROC’s onder de naam van PDF-pictogram pdf presentatie Ondernemerschap BIZZ talent.pdf.  In samenwerking met de Utrechtse Ondernemers Academie verzorgen we:

  • Ondersteuning in de ontwikkeling naar succesvol ondernemerschap
  • 20 workshops van trainers van de Utrechtse Ondernemers Academie in samenwerking met docenten van ROC Midden Nederland
  • Personal coaching door een ondernemer
  • Contacten met bedrijven [MKB, banken, NS, KvK, ICT]
  • Certificaat Ondernemen
  • Competitie element; BiZZ Talent van het Jaar

Wil je je onderscheiden door mee te doen aan een intensief ondernemerschapsprogramma? Hou dan de aankondiging in de gaten op de TV-schermen op school en de banner op Blackboard.

Meer weten?
Mail naar ondernemerschap@rocmn.nl of bel Miranda van der Vegt 06 26 36 45 94.