Doemiddagen 2017/2018

Tijdens onze doemiddagen kun je echt ervaren hoe het is om de opleiding van jouw keuze te volgen. Een doemiddag vindt altijd plaats op een middag van 13.30 tot 16.00 uur op een van onze locaties in Amersfoort, Utrecht of Nieuwegein.

De meeste vmbo-scholen in de Provincie Utrecht doen hier als school aan mee en de decaan of mentor informeert dan de leerlingen. Is dat niet het geval, dan kun je zelf een account aanmaken en je aanmelden. Hoe dat werkt lees je verderop.

Voor wie?

Leerlingen op het vmbo, havo en mbo kunnen zich hiervoor aanmelden. Vmbo-decanen en -mentoren zijn over het algemeen bekend met onze doedagen en zullen vaak toestemming geven hieraan deel te nemen.

Aanmelden verplicht

Aanmelden is noodzakelijk en gaat via zoekjouwmbo.nl. Op deze website kun je ook zien voor welke colleges en richtingen we doemiddagen aanbieden. Als de inloggegevens niet via de decaan of mentor worden verstrekt, kun je hier een eigen account aanmaken. Na je aanmelding wordt een digitale bevestiging gestuurd met de benodigde informatie. Aanmelden kan vanaf oktober weer.

Sommige doemiddagen zitten snel vol. Meld je dus tijdig aan. Aanmelden kan voor Amersfoort tot een week voor de doedag en in Utrecht en Nieuwegein tot een dag daarvoor. Ben je verhinderd? Dan ontvangen we graag je afmelding zodat we je plek voor iemand anders kunnen reserveren.

Waar?

Op onze locaties in Amersfoort, Utrecht en Nieuwegein. Op de website www.zoekjouwmbo.nl is na inloggen te zien welke doemiddagen we waar en wanneer aanbieden. 

Wanneer?

Woensdag 15 november - Utrecht en Nieuwegein
Donderdag 16 november -  Amersfoort
Donderdag 7 december -  Utrecht, Nieuwegein en Amersfoort
Dinsdag 13 februari - Utrecht en Nieuwegein
Donderdag 15 februari -  Amersfoort
Donderdag 15 maart - Utrecht, Nieuwegein en Amersfoort​

Vragen?

Bel of mail ons via 0900  400 30 02, optie 1 in het keuzemenu (lokaal tarief) of doedagen@rocmn.nl.