Doedagen 2017

Tijdens onze doedagen kun je echt ervaren hoe het is om de opleiding van jouw keuze te volgen. Voor dit schooljaar zijn alle doedagen geweest. Volgend schooljaar kun je weer een middagje meelopen. De data voor deze doedagen komen binnenkort op onze webiste te staan.

De meeste vmbo-scholen in de Provincie Utrecht doen hier als school aan mee en de decaan of mentor informeert dan de leerlingen. Is dat niet het geval, dan kun je zelf een account aanmaken en je aanmelden. Hoe dat werkt lees je verderop.

Voor wie?

Leerlingen op het vmbo, havo en mbo kunnen zich hiervoor aanmelden. Vmbo-decanen en -mentoren zijn over het algemeen bekend met onze doedagen en zullen vaak toestemming geven hieraan deel te nemen.

Aanmelden verplicht

Aanmelden is noodzakelijk en gaat via zoekjouwmbo.nl. Op deze website kun je ook zien voor welke colleges en richtingen we doedagen aanbieden. Als de inloggegevens niet via de decaan of mentor worden verstrekt, kun je hier een eigen account aanmaken. Na je aanmelding wordt een digitale bevestiging gestuurd met de benodigde informatie. Aanmelden kan vanaf oktober weer.

Sommige doedagen zitten snel vol. Meld je dus tijdig aan. Aanmelden kan voor Amersfoort tot een week voor de doedag en in Utrecht en Nieuwegein tot een dag daarvoor. Ben je verhinderd? Dan ontvangen we graag je afmelding zodat we je plek voor iemand anders kunnen reserveren.

Waar?

Op onze locaties in Amersfoort, Utrecht en Nieuwegein. Op de website www.zoekjouwmbo.nl is na inloggen te zien welke doedagen we waar en wanneer aanbieden. 

Vragen?

Bel of mail ons via 0900  400 30 02, optie 1 in het keuzemenu (lokaal tarief) of doedagen@rocmn.nl.