Starten in februari met jouw mbo-opleiding

In februari met je mbo-opleiding starten? Bij de meeste mbo-colleges van ROC Midden Nederland kan dat!  Kijk hier voor het totale overzicht van opleidingen die dan starten. 

Let op: Soms starten de lessen eind januari, na je toelating krijg je meer informatie over de exacte start van je opleiding. 

Check de opleidingen

Bekijk hier het overzicht van de opleidingen die van start gaan eind januari/begin februari. De opleidingen starten bij voldoende aanmeldingen.
Check de opleidingen

Aanmelden

Heb je interesse? Kies hier je opleiding en meld je snel aan, in ieder geval vóór 15 januari. 
Om aan te melden heb je DigiD nodig.
Meld je aan!

Onderwijs voor volwassenen

Elke maand in het voorjaar starten er voor volwassenen cursussen, keuzedelen of opleidingen. We hebben alles in een makkelijk overzicht voor je klaar staan.
Ga naar het overzicht start 2022

Interesse of meer weten?

Meld je dan snel aan voor de opleiding, in ieder geval vóór 15 januari 2022. Na je aanmelding ontvang je bericht en een uitnodiging voor een (online) kennismaking.

Deze kennismaking is verplicht en zal plaatsvinden vóór 1 februari!

Tijdens de kennismaking krijg je meer informatie (bijvoorbeeld over de exacte startdatum). 

In februari starten met een bbl-opleiding?

Dan is het van belang dat je uiterlijk per 1 februari een erkende werkplek hebt. Op www.stagemarkt.nl kun je zoeken naar erkende leerwerkplekken in de regio.

Lukt het niet om een werkplek te vinden? Neem dan contact met ons op. 

Extra snel door je opleiding?

In februari starten de 1-jarige mhbo-opleidingen Juridisch Administratief Medewerker en Medewerker HRM in Utrecht! Daarmee kun je binnen een jaar je mbo-diploma niveau 4 halen! Kijk bij de opleidingen welke toelatingsvoorwaarden gelden.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: