Collega's aan het woord

Oscar Smeets

Oscar Smeets

Docent wiskunde op het Tech College

“ROC Midden Nederland biedt mij een dynamische omgeving waarin zowel de studenten als ikzelf veel leren. Door mijn elektrotechnische vooropleiding vond ik het interessant om bij een mbo-instelling gericht op techniek, stage te lopen. Tijdens mijn opleiding tot docent wiskunde ben ik op het Tech College terecht gekomen en binnen de organisatie uitgegroeid tot fulltime werknemer. ROC Midden Nederland investeert in de scholing van docenten waardoor ik al meerdere interessante cursussen heb mogen volgen.

Ik houd me ook bezig met de traject-, project- en BPV-begeleiding. Door mijn werk op het gebied van PR en Blackboardcoördinator is geen dag hetzelfde. Mijn doel is groeien als bekwaam docent, zowel vakinhoudelijk als pedagogisch-didactisch. 

Het doceren bij ROC Midden Nederland is uitdagend en afwisselend. Prestaties en competenties staan hoog in het vaandel en het geeft voldoening als de student zich toonbaar positief ontwikkelt.”

Shauna Plompen

Shauna Plompen

Docent omgangskunde, loopbaanbegeleider en voorlichter op het Welzijn College

"Ik vind het geweldig om bij ROC Midden Nederland werkzaam te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om te blijven leren, door middel van o.a. co-creatie, via zowel interne als externe projecten. Het onderwijs, het personeel en de studenten blijven zo aansluiten bij de veranderende maatschappij en arbeidsmarkt. Ik voel sterk het vertrouwen in mij als docent; meerdere malen zijn mijn initiatieven gehoord en gehonoreerd. De doelgroep is breed vanwege de grote verscheidenheid aan vakopleidingen. Mijn ervaring is dat de studenten weten wat ze willen, wat ze kritisch maakt. De diversiteit geeft mij energie en zorgt voor een mooie afspiegeling van onze maatschappij. Ik vind hier een dynamische, uitdagende en inspirerende werkplek waar ik elke werkdag met plezier naar toe ga."

Ruud van Diemen

Ruud van Diemen

Collegedirecteur 

“Ik heb gewerkt in maatschappelijke organisaties op het gebied van veiligheid, zorg en welzijn. Ik heb altijd graag gewerkt voor organisaties die een aantoonbare toegevoegde maatschappijwaarde hebben. In het onderwijs heb ik daarin echt mijn draai gevonden. We geven niet alleen vakonderwijs, we zijn de architecten van nieuwe generaties. Mbo-ers zijn het cement van onze samenleving. 

We werken met jongeren waarvoor leren niet altijd vanzelfsprekend is. We bieden hen een toekomstperspectief. Het geeft ons een trots gevoel als we daarin slagen. Maar ook voor medewerkers biedt ROC Midden Nederland alle mogelijkheden om zich te blijven ontwikkelen. Het nemen van initiatief, het samenwerken met anderen en het nemen van onze verantwoordelijkheid hoort daarbij. En altijd met één been in de school en één been in de praktijk. We verrichten prachtig werk.”

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: