Collega's aan het woord

Oscar Smeets

Oscar Smeets

Docent wiskunde op het Tech College

“ROC Midden Nederland biedt mij een dynamische omgeving waarin zowel de studenten als ikzelf veel leren. Door mijn elektrotechnische vooropleiding vond ik het interessant om bij een mbo-instelling gericht op techniek, stage te lopen. Tijdens mijn opleiding tot docent wiskunde ben ik op het Tech College terecht gekomen en binnen de organisatie uitgegroeid tot fulltime werknemer. ROC Midden Nederland investeert in de scholing van docenten waardoor ik al meerdere interessante cursussen heb mogen volgen.

Ik houd me ook bezig met de traject-, project- en BPV-begeleiding. Door mijn werk op het gebied van PR en Blackboardcoördinator is geen dag hetzelfde. Mijn doel is groeien als bekwaam docent, zowel vakinhoudelijk als pedagogisch-didactisch. 

Het doceren bij ROC Midden Nederland is uitdagend en afwisselend. Prestaties en competenties staan hoog in het vaandel en het geeft voldoening als de student zich toonbaar positief ontwikkelt.”

Shauna Plompen

Shauna Plompen

Docent omgangskunde, loopbaanbegeleider en voorlichter op het Welzijn College

"Ik vind het geweldig om bij ROC Midden Nederland werkzaam te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om te blijven leren, door middel van o.a. co-creatie, via zowel interne als externe projecten. Het onderwijs, het personeel en de studenten blijven zo aansluiten bij de veranderende maatschappij en arbeidsmarkt. Ik voel sterk het vertrouwen in mij als docent; meerdere malen zijn mijn initiatieven gehoord en gehonoreerd. De doelgroep is breed vanwege de grote verscheidenheid aan vakopleidingen. Mijn ervaring is dat de studenten weten wat ze willen, wat ze kritisch maakt. De diversiteit geeft mij energie en zorgt voor een mooie afspiegeling van onze maatschappij. Ik vind hier een dynamische, uitdagende en inspirerende werkplek waar ik elke werkdag met plezier naar toe ga."

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: