Kom bij ons werken #betermetjou

Er is niets mooiers dan jonge mensen helpen zich te ontwikkelen, tot succesvolle professionals. Dat vinden we tenminste bij ROC Midden Nederland. Het geeft energie. Energie die we zelf ook gebruiken om te blijven leren. Want de wereld staat nooit stil. Bij ROC Midden Nederland hebben we de blik naar voren, er is altijd ruimte voor ideeën en initiatieven. Voor een succesvolle toekomst voor onze studenten. Dat doen we goed. Maar we doen het #betermetjou.

Veerkracht

Beste werkgever

We zijn trots dat we ondanks de lastige coronatijd toch zo’n mooi resultaat samen behalen.
Lees er meer over!

Utrecht leert

We werken samen met de provincie, de stad, schoolbesturen, scholen en lerarenopleidingen in "Utrecht leert".
En waarom doen we dat?

Vacatures

Er is niets mooiers dan jonge mensen helpen zich te ontwikkelen, tot succesvolle professionals.
Check onze vacatures!
Onze collega's aan het woord

Lesgeven op de Tech Campus?

De techniekwereld schreeuwt om nieuwe, jonge vakmensen. Maar wie leidt deze jongeren op? Dat doen ervaren vakmensen, zoals jij. Geen ervaring als docent? Geen probleem. We helpen je wel om vakdocent te worden. Leuk denk je docent, maar je wilt óók je huidige werk blijven doen? Dat kan! Nieuwsgierig.....?
We vertellen je er graag over!

Solliciteer direct

De wens om het steeds beter te doen kenmerkt onze werkstijl. Kijk je ernaar uit om samen met ons ROC Midden Nederland (nog) beter te maken? Wil je onze studenten toekomstbestendig opleiden en werk je graag samen met andere professionals, zowel binnen als buiten de onderwijsorganisatie?
Neem dan de volgende stap!


Bekijk alle vacatures

Opleidingsschool ROC Midden Nederland

Opleidingsschool ROC Midden Nederland is het samenwerkingsverband met het Instituut Archimedes van de Hogeschool Utrecht. Samen leiden we jaarlijks ongeveer 200 docenten in opleiding (DIO’s) op tot professionele docenten.
Wil je meer weten?

Er is niets mooiers

Er is niets mooiers dan jonge mensen helpen zich te ontwikkelen, tot succesvolle professionals. Dat vinden we tenminste bij ROC Midden Nederland. Studentsucces geeft ons energie. Die energie voel je als je rondloopt bij onze colleges. Waar we elke dag werken aan het succes van onze studenten en het met z’n allen laten vonken, spetteren, roffelen en knetteren.

Student Bouw & interieur College

Kleinschalig ingericht

We zijn een grootse organisatie maar zijn kleinschalig ingericht. Dat is het mooie van onze branchegerichte colleges met elk een eigen sfeer. Binnen de colleges zijn de lijnen kort en is het contact persoonlijk. Er is altijd ruimte voor ideeën en initiatieven, we zitten niet stil. Zo bereiden we onze studenten voor op de arbeidsmarkt van morgen. Met ons onderwijs staan we dicht bij de praktijk, het echte werk. Het liefst staan we er middenin. Door samen te werken met bedrijven, gastdocenten uit te nodigen, onderwijs op locatie te geven, en ga maar door. Zo houden we ons onderwijs actueel en relevant.

Apothekersassistent

Beter met jou!

Dat is nodig, want onderwijs verandert. De behoeftes van onze studenten veranderen, de wereld om ons heen verandert. Ben je ooit uitgeleerd? Volgens ons niet. Bij ROC Midden Nederland werk je niet alleen aan de ontwikkeling van studenten, maar ook aan je eigen ontwikkeling. We bieden je volop mogelijkheden om bij te blijven, te leren en zo verder te komen in jouw vakgebied. Zo creëren we elke dag weer energie en dat doen we beter met jou.

Studenten Sport College

Daar staan we voor!

ROC Midden Nederland heeft veel aandacht voor de ontwikkeling en ambities van studenten, maar zeker ook voor de medewerkers. Dat doen we in een grote onderwijsorganisatie waarin we onderwijs via kleinschalige colleges aanbieden. Studenten krijgen les in een vertrouwde omgeving, waarin jouw bijdrage er toe doet en jij het verschil voor onze studenten maakt.

Onze onderwijsteams vormen het fundament; onderwijs maken en uitvoeren is bij uitstek ‘teamwork’. In co-creatie met de beroepspraktijk werken docenten aan uitdagend onderwijs. Door deze intensieve samenwerking stellen we je ook in staat om je professionaliteit en de ontwikkelingen in het vak actueel te houden. Zo zorgen we er samen voor dat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst je waarde op de arbeidsmarkt behoudt en uitbouwt.

Wanneer je bij ons solliciteert worden je gegevens opgeslagen in onze database. Uiteraard gaan hier zorgvuldig en vertrouwelijk mee om. Op basis van jouw gegevens onderzoeken we of deze aansluiten bij onze vacatures. De gegevens worden niet verstrekt aan derden. Door jouw sollicitatie te versturen ga je akkoord met het opslaan van jouw gegevens in onze database. ROC Midden Nederland houdt zich aan de NVP-sollicitatiecode.