Tech Campus Nieuwegein

Op de Tech Campus in Nieuwegein liggen al onze techniekcolleges dicht bij elkaar. Gezellig en waardevol voor jouw opleiding. Want je kunt samenwerken met studenten en docenten van andere colleges. Dat maakt je opleiding interessanter. Je leert ook om een netwerk op te bouwen. Handig tijdens je opleiding, maar zeker ook daarna. De campus is super goed bereikbaar, we zitten vlakbij  tramhalte Zuilenstein. 

Hallo Tech Campus

Tech Campus Nieuwegein ideale leeromgeving voor studenten
Studenten werken en leren op de Tech Campus samen aan cross overs en echte projecten van bedrijven. Zo brengen we de praktijk binnen, doen we inspiratie op en wisselen we ideeën uit. Er is veel ruimte voor vernieuwing en ontdekking. Op de Campus ontmoet je medestudenten van andere opleidingen & colleges en medewerkers van bedrijven. Zo verbreed je al vroeg je kennis en je netwerk.

Daarom Tech Campus Nieuwegein
Door snelle technologische ontwikkelingen vragen bedrijven om medewerkers met kennis van verschillende disciplines. Daarom maken wij verbindingen in ons onderwijs en bouwen we aan de Tech Campus Nieuwegein. Dankzij aandacht voor vakmanschap en werknemersvaardigheden leiden wij onze studenten op tot professionals van de toekomst.

Tech Campus Bruist

Welkom op de Tech Campus in Nieuwegein!

Koning opent Tech Campus Nieuwegein

Op donderdag 24 januari 2019 opende Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander de Tech Campus van ROC Midden Nederland in Nieuwegein. 

Voorafgaand aan de opening kreeg Koning Willem-Alexander een rondleiding door het geheel vernieuwde gebouw. In het Experience Lab, het nieuwe lokaal voor energietransitie en innovatieve technologie, ging hij in gesprek met studenten over hun projecten rondom mobiliteit, innovatieve technieken en duurzaamheid. Ook sprak hij met leerlingen van het voortgezet onderwijs, die de afgelopen maanden onder leiding van docenten van de Tech Campus deelnamen aan de leerlijn Robotica.

Koning in gesprek met studenten
Koning in gesprek met studenten

keuzevak Robotica voor vmbo'ers op de Tech Campus

Dit schooljaar is voor de tweede maal het keuzevak Robotica voor vmbo'ers uitgevoerd op de Tech Campus van ROC Midden Nederland. Leerlingen, van verschillende vmbo’s, doorliepen glansrijk het keuzevak, waarin zij kennis maakten met de basisbeginselen van Robotica en uiteindelijk hun eigen robots bouwden en programmeerden. 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: