Campus Connect Center Amersfoort

Op de Campus Amersfoort werken studenten, docenten en externe partners vanuit verschillende disciplines samen aan het onderwijs van morgen. In het Campus Connect Center bundelen we onze krachten. We werken aan inspirerende experimenten en uitdagende innovatieprojecten. En focussen daarbij op thema's als vitaliteit en duurzaamheid. Samen maken we Midden Nederland. 

Samen inspelen op nieuwe technologieën

In onze labs kunnen studenten en professionals uit het werkveld kennis maken met nieuwe technologieën in een levensechte omgeving. Om zo te ervaren wat dit betekent voor hun vak. We delen kennis en uitdagingen en er is ruimte om samen te experimenteren.

Living Lab

Frisse blikken!

Samen werken we aan vraagstukken uit het werkveld en de regio. En leiden we toekomstbestendige vakprofessionals op. 

Onze studenten - vanuit verschillende disciplines - werpen graag hun frisse blik op vraagstukken uit de praktijk. We dagen hen daarin uit via bijvoorbeeld innovatieweken, challenges en creatieve sessies, samen met onze partners.

 

Utrecht Challenge Alliantie

Campus Connect Team

Het Campus Connect team bestaat uit enthousiaste medewerkers die werken aan het versterken van de relatie met externe partners in de regio Amersfoort. We gaan graag in gesprek over samenwerkingsmogelijkheden. 

Samenwerken?

 

Assunta Verschuren

Voorbeeldprojecten

Er gebeuren mooie dingen op de Campus Amersfoort! We zijn volop in beweging. We werkten mee aan bijvoorbeeld de volgende projecten. 

Studenten Campus Amersfoort

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: