Doemiddagen 2016 - 2017 voor uw kind

Om uw kind echt te laten ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten en kennis te maken met een college of opleiding, organiseren wij doemiddagen. Een doemiddag vindt altijd plaats op een middag van 13.30 tot 16.00 uur op een van onze locaties in Amersfoort, Utrecht of Nieuwegein.
Voor dit schooljaar zijn alle doemiddagen geweest. Volgend schooljaar kun je weer een middagje meelopen. De data voor deze doemiddagen komen binnenkort op onze webiste te staan.

De meeste vmbo-scholen in de Provincie Utrecht doen hier als school aan mee en de decaan of mentor informeert dan uw kind. Is dat niet het geval, dan kunnen ze zelf een account aanmaken en aanmelden. Hoe dat werkt leest u verderop.

Voor wie?

Leerlingen op het vmbo, havo en mbo kunnen zich hiervoor aanmelden. Vmbo-decanen en -mentoren zijn over het algemeen bekend met onze doemiddagen en zullen vaak toestemming geven hieraan deel te nemen.


Aanmelden verplicht

Aanmelden is noodzakelijk en gaat via zoekjouwmbo.nl. Op die website is te zien voor welke colleges en richtingen we doemiddagen aanbieden. Niet elk college of doemiddag doet elke datum mee.
Als de inloggegevens niet via de decaan of mentor worden verstrekt, kan op bovengenoemde website een eigen account worden aangemaakt. Na aanmelding wordt een digitale bevestiging gestuurd met de benodigde informatie. 

Sommige doemiddagen zitten snel vol. Tijdig aanmelden is daarom aan te raden. Aanmelden kan voor Amersfoort tot een week voor de doemiddag en in Utrecht en Nieuwegein tot een dag daarvoor. Is uw kind verhinderd? Dan ontvangen we graag een afmelding zodat we de gereserveerde plaats voor iemand anders kunnen reserveren.

Waar?

We organiseren meerdere doemiddagen op onze locaties in Amersfoort, Utrecht en Nieuwegein. Op de website www.zoekjouwmbo.nl is na inloggen te zien welke doemiddagen we waar en wanneer aanbieden. 

Vragen?

Vragen over onze doemiddagen? Bel of mail ons via 0900  400 30 02, optie 1 in het keuzemenu (lokaal tarief) of doedagen@rocmn.nl.