Opleidingen Servicemedewerker

BOL - Niveau 2

Servicemedewerker

Organisaties zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die meer kunnen. Mensen die net zo makkelijk een deel van de administratie doen als cliënten gastvrij ontvangen en er voor zorgen dat werkplekken in orde zijn. Dit is wat je leert bij de brede niveau 2 bol-opleiding Servicemedewerker.

Is dit iets voor mij?

Servicemedewerkers zijn sociaalvaardig, dienstverlenend, praktisch en ondernemend. Een servicemedewerker staat klaar voor klanten en collega's. Je leert veel verschillende vaardigheden, waardoor je na de opleiding breed inzetbaar bent. Kortom, dé ideale medewerker voor een bedrijf of organisatie!
 

Open dagen 2019-2020

Open dagen 2019-2020

In het kort

Leerweg / Niveau

BOL / 2

Duur

2 jaar / Versneld mbo

Start

Eind augustus 2019

Lesgeld

€ 1.168,-

Crebonummer en naam

26007 Servicemedewerker

Servicemedewerker Zakelijk & Commercieel

Met het profiel Zakelijk & Commercieel leer je veel verschillende praktische vaardigheden, waaronder het verkopen van producten en materialen, archiveren van administratieve gegevens en het verzorgen van de inkomende en uitgaande post. Een dienstverlenende houding staat bij de opleiding Servicemedewerker centraal. We besteden veel aandacht besteed aan sociale vaardigheden. Je leert hoe je klanten ontvangt en bestellingen en reserveringen aanneemt. Na deze opleiding kun je aan de slag bij congrescentra, winkels, bedrijven en gemeenten. Aanmelden of meer weten?

Servicemedewerker Sport & Evenementen

In de opleiding Servicemedewerker Sport & Evenementen leer je activiteiten begeleiden, ruimtes gebruiksklaar maken en voorraden te beheren. Onderdeel is ook hoe je proactief onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden verricht. Naast deze praktische vaardigheden besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Je bent straks het eerste aanspreekpunt van klanten en collega's en zorg je voor een goed ontvangst en begeleiding van klanten. De vaardigheden die je leert zijn dus heel divers, maar centraal staat dat je leert om je servicegericht op te stellen. Na je opleiding kun je aan de slag bij vakantieparken, recreatiebedrijven, zwembaden en fitnesscentra. Aanmelden of meer weten?

Servicemedewerker Zorg & Welzijn

Tijdens de opleiding Servicemedewerker Zorg & Welzijn leer je veel verschillende vaardigheden, waardoor je aan de slag kunt bij uiteenlopende instellingen binnen de zorg. Je leert assisteren bij uitvoerende werkzaamheden, zoals administratie, voorraadbeheer en onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden. Maar ook hoe je met een dienstverlenende en servicegerichte houding kunt inspelen op de hulpvragen en verwachtingen van patiënten. Na deze brede opleiding kun je je vol overgave inzetten in bijvoorbeeld de thuiszorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en ziekenhuizen. Aanmelden of meer weten?

Versnellen

Het is mogelijk de opleiding servicemedewerker versneld af te ronden. Elke periode bekijk je met jouw studentcoach wat jouw vorderingen zijn en bekijk je welk tempo het beste bij jou past. Zo kun je gedurende de opleiding versnellen óf juist wat vertragen als je wat meer tijd nodig hebt.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: