Opleidingen Evenementenorganisatie

 • Niveau 4
 • BOL

Opleidingen evenementenorganisatie

Ben je op zoek naar een opleiding waarin je leert hoe je evenementen organiseert? Wij bieden bij een aantal van onze colleges opleidingen aan waarbij organiseren centraal staat. En waar je opgeleid wordt tot eventmanager. Wat zijn de verschillen en welke opleiding past bij jou? Ontdek het hier. 

Is dit iets voor mij?

Ben je een duizendpoot en zit organiseren je in het bloed? Maak je het mensen graag naar de zin en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is de opleiding Event Manager wat voor jou. 

Open avond 12 oktober

Open avond 12 oktober

In het kort

Leerweg / Niveau

BOL / Niveau 4

Duur

3-4 jaar

Start

Augustus 2024

Welke opleidingen?

 • Event Manager bij Creative College (BOL)
  De organisatie en productie van grote publieksevenementen staan centraal. Denk aan festivals, culturele projecten, concerten of sportevenementen. Jij snapt dat daar veel bij komt kijken: artiesten, licht, geluid, tickets enzovoorts. Tijdens de opleiding leer jij hoe je een event van A tot Z regelt. Ga naar de opleiding.
 • Event Manager bij Horeca & Toerisme College (BOL)
  Op het Horeca & Toerisme College richt je je op food & beverage, hospitality en zakelijke events. Denk aan een congres in de Jaarbeurs of een foodtruck evenement. Jij leert hoe je een onvergetelijk event neerzet voor je gasten. Ga naar de opleiding.
 • Opleidingen Podium- en evenemententechnicus bij Creative College (BOL)
  Je helpt een evenement tot een succes te maken wat betreft geluid, licht en video, je bent technisch en hebt twee rechterhanden. Ga naar de opleiding.

Andere opleidingen met keuzedeel Evenementen

Er zijn meer opleidingen binnen ROC Midden Nederland waar je een keuzedeel of vak Evenementen kan volgen. Kijk eens bij de niveau 4 opleidingen van het Business & Administration College of bij de niveau 4 opleidingen van het Horeca & Toerisme College. 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: