Opleidingen Evenementenorganisatie

 • Niveau 4
 • BOL

Opleidingen evenementenorganisatie

Ben je op zoek naar een opleiding waarin je leert hoe je evenementen organiseert? Wij bieden bij een aantal van onze colleges opleidingen aan waarbij organiseren centraal staat. Wat zijn de verschillen en welke opleiding past bij jou? Ontdek het hier. 

Is dit iets voor mij?

Ben je een duizendpoot en zit organiseren je in het bloed? Maak je het mensen graag naar de zin en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is één van onze opleidingen rondom evenementenorganisatie wat voor jou. 

Vragen tijdens de zomer

Vragen tijdens de zomer?

In het kort

Leerweg / Niveau

BOL / 4

Duur

3-4 jaar

Start

Eind augustus 2021

Welke opleidingen?

 • Evenementenorganisatie bij Creative College (BOL)
  De organisatie en productie van evenementen staan centraal. Denk aan festivals, culturele projecten, concerten, sportevenementen of publieksbeurzen. Dit alles leer je bij het Creative College terwijl je met studenten van de andere Creative College-opleidingen je netwerk opbouwt rond en op het podium. Evenementenorganisatie werkt o.a. samen met Disney on Ice, Bevrijdingsfestival, Lego World, Metaalkathedraal, De Fabrique en de Winkel van Sinkel. Ga naar de opleiding.
   
 • Opleidingen Podium- en evenemententechnicus bij Creative College (BOL)
  Je helpt een evenement tot een succes te maken wat betreft geluid, licht en video, je bent technisch en hebt twee rechterhanden. Ga naar de opleiding.

Wat zijn de verschillen?

 

 • Evenementenorganisatie bij Creative College (BOL)
  Je start direct vanaf dag één met les in de conceptontwikkeling, productie en financiering van jouw evenement. Binnen het leerwerkbedrijf Creative Office ga je aan de slag met het daadwerkelijk voorbereiden en uitvoeren van levensechte projecten. We werken met echte opdrachtgevers, maar ook met artiesten en technici van het Creative College. Ga naar de opleiding.
 • Opleidingen Podium- en evenemententechnicus bij Creative College (BOL)
  Binnen deze opleidingen leer je hoe je evenementen en shows tot een succes maakt door juiste belichting, geluid en allerlei andere zaken rondom het podium. Ga naar de opleiding.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: