Vroeg leerbedrijf van het jaar

Restaurant Vroeg uit Bunnik is gekozen tot het leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland. Tijdens de relatiemiddag in stadion Galgenwaard hebben de aanwezige gasten uit zes genomineerde leerbedrijven Vroeg tot winnaar verkozen.

Trots
“We zijn eerder al eens uitgeroepen als leerbedrijf van het jaar, maar deze is extra bijzonder. Al de genomineerde leerbedrijven waren sterk met een goed verhaal. Dan zijn we zeker trots dat zo’n breed publiek van alle mogelijke branches ons verkiezen tot leerbedrijf van het jaar, aldus een blije Harold Wennink, bedrijfsleider van Vroeg. “We investeren veel tijd in het opleiden en begeleiden van onze leerlingen. Dat doen we natuurlijk omdat Vroeg staat voor kwaliteit, maar ook omdat we ze de liefde en passie van het ambacht mee willen geven.” Wessel Jansen, in opleiding voor zelfstandig werkend kok is het hier helemaal mee eens en mag de prijs in ontvangst nemen. “Ik werk hier met erg veel plezier en leer er veel. De leermeester en alle andere collega’s hebben veel ervaring en brengen dit met enthousiasme over. Zo leren we mooie producten maken. Ik ben nog lang niet klaar en wil zeker nog verder,” zegt de trotse student.

Betrokken leerbedrijf
Bas Scheerhoorn stagecoördinator van het Facility, Horeca en Travel College straalt. ‘Zijn’ leerbedrijf heeft gewonnen. “Vroeg is echt een goed bedrijf,” zegt hij. “Ze zijn zeer betrokken bij onze studenten en werken op verschillende manieren met ons samen aan het onderwijs. Ze geven regelmatig workshops en participeren in werkveld overleggen. Een actief en betrokken bedrijf. Ze verdienen dit echt”.

Samen voor goed onderwijs
ROC Midden Nederland heeft dit jaar voor het eerst het leerbedrijf van het jaar gekozen. We werken intensief en op vlakken samen met onze leerbedrijven. Samen ontwikkelen we actueel en relevant onderwijs. Op zo’n moment in het jaar willen we daar even bij stil staan en het symbolisch te markeren met het leerbedrijf. Want het was voor elk van onze twaalf colleges moeilijk om juist dat ene leerbedrijf het nomineren. We zijn trots op onze samenwerking en de betrokkenheid van de leerbedrijven om nee te werken aan het onderwijs en de ontwikkeling van onze studenten en hun leerlingen.