Uitblinkende studenten 2019 bekend!

Uitblinkers 2019

Op 25 april ontvingen 14 trotse studenten een award, omdat zij zich student van het jaar van hun college mogen noemen en hiermee ambassadeur zijn van hun college.  
Deze award ontvingen ze van niemand minder dan Défano Holwijn en vond plaats tijdens een spectaculaire challengedag. 
 
De studenten zijn al winnaar van hun college, maar strijden nu verder om ook de felbegeerde titel student van het jaar van heel ROC Midden Nederland te pakken. Afgelopen donderdag vond de eerste challenge plaats, een obsctacle run bij Flevonice.  
Een jury gevormd, door de winnende student en docent van vorig jaar en een lid van de studentenraad, beoordeelde de studenten op: teamwork, assertiviteit, sociale inzet, doorzettingsvermogen en creativiteit. 
 
Het werd de jury niet makkelijk gemaakt. De studenten waren ontzettend enthousiast en lieten zich allemaal van hun beste kant zien.  
Uiteindelijk mochten 9 studenten door en werd er verteld dat iedereen die niet door was naar de volgende ronde nog steeds door middel van de social challenge kans maakt op een wildcard en dus een plek in de finale. 
Deze finale vindt plaats op het Uitblinkersgala op 5 juni in Stadsschouwburg Utrecht. Op deze avond wordt bekend wie zich de winnende student van heel ROC Midden Nederland mag noemen.  

Uitblinkers2019
30 april 2019
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: