Stem op Robert Koch! - Genomineerd voor de Gouden Parel OnderNamen Lekstroom

De genomineerde Robert Koch

Robert Koch, directeur van Tech, Bouw & Interieur en ICT College Nieuwegein, werd afgelopen week overvallen door het verrassingsteam van OnderNamen. Het team kwam Robert volkomen onverwacht feliciteren met de nominatie voor de Gouden Parel. Robert is voor deze titel voorgedragen door de aangesloten ondernemers uit de regio Lekstroom. De stemronde is geopend!

In de voordracht
"Robert Koch staat al enkele jaren aan het roer van een drietal techniek colleges in Nieuwegein. 'Zijn' Tech Campus is met recht een state of the art opleidingslocatie, waar studenten diverse disciplines onder de knie krijgen en gestimuleerd worden om te blijven innoveren. Niet voor niets is het Tech College de hofleverancier van technisch personeel in onze regio! Met zijn constante drive om het onderwijs en het technisch bedrijfsleven met elkaar te verbinden mag Robert met recht een parel in de regio genoemd worden."

Winnaar bekend op 18 december
Robert neemt het in de verkiezing op tegen Anneke Kool van de golfbaan in Vianen en Ruud Muis van AEGIR-Marine. Wie van deze drie opvallende ondernemers de titel krijgt en de Gouden Parel in ontvangst mag nemen, wordt bekend gemaakt op 18 december a.s. in het Fulcotheater te IJsselstein.

Breng je stem uit voor 4 december
Als jij ook vindt dat Robert Koch de Gouden Parel verdient dan kun je dit laten merken door je stem uit te brengen. Gebruik de volgende stemlink:http://lekstroom.ondernamen.nl/robert-koch/

Je kunt stemmen tot dinsdag 4 december 17:00 uur, hierna sluiten de stembussen!

Gouden Parel OnderNamen
Uitmuntend ondernemerschap, bijzondere prestaties, erkenningen of grote maatschappelijke betrokkenheid. Dit zijn zomaar enkele criteria die ondernemers tot een 'pareltje' maken. En wat zijn er in de provincie Utrecht toch veel van zulke parels te vinden.

OnderNamen organiseert daarom jaarlijks in iedere actieve regio de verkiezing omtrent de Gouden Parel: welke ondernemer blinkt uit en heeft zich in het voorbije jaar op positieve wijze onderscheiden? Via een groot event – de eindejaarsbijeenkomst – en een brede publicatie in het magazine wordt er veel aandacht besteedt aan de verkiezing, welke inmiddels een bekend fenomeen is geworden in alle regio's.

OnderNamen
OnderNamen is een actief ondernemersplatform dat ondernemers daadwerkelijk met elkaar verbindt. Meer informatie: www.ondernamen.nl

22 november 2018
Tech College
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: