Spectaculaire show ‘Glow4 The Show’

Op 29, 30 en 31 maart vond de dinnershow ‘Glow 4 The Show’ plaats op het Creative College in Utrecht. De uitvoering was in handen van tweedejaars studenten van de opleidingen Performer (Theater en Circus) en Evenementenorganisatie. Er waren vier shows. Ze begonnen heel classy, maar naarmate de show vorderde werd het een ware Glowy en Neon party. Het publiek werd ontroerd en er is hard gelachen.

Op 31 maart waren de cliënten en contacten van Wijkleerbedrijf Zorg & Zo welkom. Onder begeleiding van de studenten van het Welzijn College werden de ouderen getrakteerd op een mooi avondje uit.

Het thema voor deze avonden was Classy&Glow. De gasten genoten van een spectaculaire show met zang en dans en een driegangenmenu. Aan de gasten was gevraagd hun kleding af te stemmen op het thema.

Een van de gasten appte: “Wat een verrassing. Heerlijk eten, prachtig geluid en licht. Magnifiek! Hier zijn talenten geboren. Zangers en zangeressen, dansers en presentatoren en niet te vergeten de komische entertainers. Wat een geweldige avond. Grote complimenten voor de docenten. Lieve studenten: jullie waren SUPER. Bedankt voor een heel fijne avond, ga zo door!”

Er werd druk samengewerkt met studenten van andere opleidingen binnen ROC Midden Nederland. Studenten van de opleiding Podium & Evenemententechniek (Creative College) en van het Facility, Horeca & Travel College en Beauty College maakten deze uitvoering mogelijk.

Studenten leerden veel van de organisatie en opvoering:
Amber Versluis: ‘Het was spectaculair! Ik heb geleerd om snel in een stresssituatie te handelen en om goed en professioneel met iedereen samen te werken.’
Thomas Schouten: ‘Een heel goede show! Goede samenwerking tussen de vier opleidingen. Ik kon nu achter de schermen kijken en sprak met iedereen.‘