ROC Midden Nederland en Stadsschouwburg Utrecht verlengen samenwerking

Suzanne Staal, directeur Facility, Horeca & Travel College, Joost Kok en Dennis Dercksen, Stadsschouwburg Utrecht, Paul van Maanen, voorzitter CvB ROC Midden Nederland, Lucia Claus, directeur Stadsschouwburg, Eric Holtman, directeur Creative College proosten op de verlenging van het samenwerkingsovereenkomst

Op de foto v.l.n.r. Suzanne Staal, directeur Facility, Horeca & Travel College, Joost Kok en Dennis Dercksen, Stadsschouwburg Utrecht, Paul van Maanen, voorzitter CvB ROC Midden Nederland, Lucia Claus, directeur Stadsschouwburg, Eric Holtman, directeur Creative College

Stadsschouwburg Utrecht en ROC Midden Nederland hebben op 15 november hun samenwerkingsovereenkomst verlengd voor een periode van drie jaar. Het convenant werd ondertekend in het leerrestaurant van het Facility, Horeca & Travel College, een van de 13 kleinschalige mbo-colleges van ROC Midden Nederland. Lucia Claus, directeur Stadsschouwburg Utrecht, en Paul van Maanen, voorzitter College van Bestuur, tekenden namens beide partners.

Waardevolle samenwerking
In december 2015 tekenden Stadsschouwburg Utrecht en ROC Midden Nederland voor het eerst een samenwerkingsovereenkomst. Deze samenwerking is voor beide partijen erg waardevol en interessant gebleken. Studenten van het Creative College en het Facility, Horeca & Travel College vervullen op diverse afdelingen van Stadsschouwburg Utrecht hun stage. In juni 2017 werd de eerste editie van het ROCMN Uitblinkersgala en de afsluitende Excellentiebijeenkomst georganiseerd bij en i.s.m. met Stadsschouwburg Utrecht met de inzet van vele studenten.

Stadsschouwburg Foundation
ROC Midden Nederland maakt onderdeel uit van de Stadsschouwburg Foundation. Een samenwerkingsverband van overheden, onderwijsinstellingen en ondernemingen uit het topsegment van het Utrechtse bedrijfsleven dat de ambities van Stadsschouwburg Utrecht ondersteunt. Bijdragen van de Founders stellen de schouwburg in staat jaarlijks een aantal exclusieve (en kostbare) producties in het programma op te nemen. Op die manier draagt de Foundation bij aan een kwalitatief hoogwaardig artistiek aanbod voor de inwoners van Utrecht en omstreken.

16 november 2017
Creative College
Facility, Horeca & Travel College
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: