Prijs voor docent Maurice!

Op woensdag 6 juli vond de uitreiking van de Docent In Opleiding Talentprijs plaats op de Marco Pololaan. Jaarlijks reiken wij deze prijs uit aan studenten die in het kader van hun hbo-lerarenopleiding stagelopen op een van onze mbo-colleges of het VAVO Lyceum. De winnaar is Maurice Belmer van het Business & Administration College! Als Docent In Opleiding (DIO) heeft hij het beroepsproduct ´BPV-week´ontwikkeld. Tijdens deze beroepspraktijkvorming (BPV) week worden studenten op een praktische manier voorbereid op hun stageperiode. De jury (bestaande uit collega's van ROC Midden Nederland en de Hogeschool Utrecht) was erg onder de indruk van het niveau van de inzendingen. Er waren in totaal acht genomineerden (zie hieronder). Uit deze acht inzendingen werd Maurice door de jury en het publiek als winnaar gekozen.

BPV week
De winnende inzending BPV week is een project van het Business & Administration College in Amersfoort. Tijdens deze intensieve week worden studenten van verschillende niveaus op een praktische manier voorbereid op hun stage. Er worden workshops, bedrijfsbezoeken en presentaties georganiseerd. Zo leren de studenten bijvoorbeeld hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun sollicitatiebrief eruit springt, krijgen een workshop kledingadvies, leren hoe ze hun cv als filmpje kunnen presenteren en horen hoe stagelopen in de praktijk gaat. 

Organisatie
De organisatie en uitvoering was in handen van het leerwerkbedrijf Xtreme Events van het Business & Administration College. De stagiaires Bertine Zuyderduyn en Hannemijn van Gaalen hebben de hele organisatie van de middag van a tot z uitstekend opgepakt! Tijdens de uitreiking, was er een optreden van de band Morning Daze (afgestudeerden van het Creative College). 

Ook genomineerd waren:

  • Asli Bedirhanoglu (Bouw & Interieur College)
  • Belle Janssen (Sport College)
  • Claudia Nolte (VAVO Lyceum)
  • Daan van Riet (Welzijn College)
  • Dion Smit (Beauty College)
  • Sarah van Berge (Gezondheidszorg College)
  • Susanne Schot (Tech College).