Opleidingen en studenten ontdekken op de Techniekmarkt Tech Campus ROCMN

Studenten laten hun projecten zien op de Techniekmarkt

Op donderdag 24 januari a.s. organiseert ROC Midden Nederland op de Tech Campus de jaarlijkse Techniekmarkt. Tijdens deze markt presenteren MBO-studenten van verschillende techniekopleidingen hun projecten en stages. De vier techniekcolleges; ICT College, Bouw & Interieur College, Tech College en Automotive College zijn alle vertegenwoordigd. Deze vier colleges vormen samen de Tech Campus in Nieuwegein. De Techniekmarkt is bedoeld voor ouders, begeleiders, bedrijven en natuurlijk toekomstige studenten en andere belangstellenden.

De Techniekmarkt is tevens het middagprogramma van de feestelijke opening van de Tech Campus door de Koning.

Diverse opleidingen vertegenwoordigd
De studenten van de diverse opleidingen hebben de afgelopen periode in groepjes gewerkt aan projecten waaronder; Slimme parkeerzone, waterstofauto, vakantiewoning, robotica, meubelontwerpen, sorteermachine, bodytrainer, drankmixmachine, pannenkoekenmachine, zonnepanelen en nog veel meer. Andere studenten presenteren hun stagebedrijf en de opdrachten die ze daar hebben uitgevoerd.

Vakjury beoordeelt projecten en ambassadeurs
Een vakjury beoordeelt de groepen op diverse onderdelen. De vakjury bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en alumni. Er worden prijzen uitgereikt voor het meest creatieve project, het meest innovatieve project, het meest professionele project en de beste ambassadeur. Nieuw is de categorie aanstormend talent.

Opleidingen en studenten ontdekken
De techniekmarkt is voor potentiele studenten met interesse in een  technische MBO opleiding op niveau 4 een uitgelezen mogelijkheid om vragen te stellen en te leren van ervaringen van de techniekstudenten van ROC Midden Nederland: o.a. Middenkader Engineering, Bouwkunde, Applicatie- en media ontwikkeling en Technisch Specialist personen en/of bedrijfsauto’s.  De techniekmarkt is voor bedrijven tevens een goed moment om, als potentiele werkgevers, met studenten in contact te komen.

De Techniekmarkt vindt plaats op donderdag 24 januari a.s. van 14.00-16.00 uur op de leslocatie Harmonielaan 2, te Nieuwegein.

Programma Techniekmarkt:
13.30     14.00     Inloop bezoekers Techniekmarkt
14.00     16.00     Techniekmarkt
16.00     16.30     Prijsuitreiking Techniekmarkt in aula
16.30     17.30     Afsluitende borrel

21 januari 2019
Automotive College
Bouw & Interieur College
ICT College
Tech College
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: