Opening Krachtstation

In het voormalig pand van het Business & Administration College aan de Amerikalaan, is vorige week donderdag het Krachtstation Kanaleneiland feestelijk geopend met een openingstoespraak door mede-initiatiefnemer Nathan Rozema van Labyrinth Onderzoek & Advies. Daarna waren er presentaties door alle gevestigde bedrijfjes en een toespraak door directeur Henk Schotpoort van het B&A-College n.a.v. het partnerschap met het Krachtstation. Daarnaast was er een receptie, een officiële openingshandeling door wethouder Paulus Jansen en een dansfeest voor alle bewoners van het pand.

Studenten van de opleiding Marketing & Business Events en stagiaires van Xtreme Events ondersteunden (samen met leerwerkbedrijf Terecht) bij de organisatie en hielpen bij de uitvoering. Dit was de eerste stap in de samenwerking van het B&A-college (en daarmee het ROCMN) met het Krachtstation.

Het gebouw telt nu 217 studentenkamers en inmiddels een 11-tal bedrijven (van sportschool, zorgbedrijven, een coffee- en lunchroom en een werkplaats tot een fietsenondernemer). Doel is een verbindende factor te zijn in de wijk én werk en ondernemerschap te stimuleren.

We gaan er een mooi partnerschap van maken.