Mercedes-Benz Vans TopClass voor talenten Automotive College

Student Mercedes Benz Vans Topclass

Een unieke samenwerking tussen Mercedes-Benz Vans Nederland en het Automotive College ROC Midden-Nederland heeft geresulteerd in de oprichting van de Mercedes-Benz Vans TopClass. Studenten die geselecteerd worden voor deze Top Class krijgen de kans zich naast hun reguliere opleiding verder te ontwikkelen op het vlak van kennis, kunde en karakter.

Afgelopen zomer tekenden Ruud van Diemen (Directeur ROC Midden-Nederland) en Jorus Vos (Managing Director Mercedes-Benz Vans Benelux) al een intentieverklaring voor langetermijnsamenwerking in de vorm van de Mercedes-Benz Vans TopClass. De TopClass biedt ambitieuze studenten een uitdagend trainingsprogramma. Ze maken kennis met de laatste technologische ontwikkelingen van Mercedes-Benz en lopen stage bij een Mercedes-Benz Van ProCenter. Direct na hun studie kunnen ze aan de slag bij Mercedes-Benz.

Fawzi Zakri is een van de gelukkige studenten bedrijfsautotechniek in de TopClass.  Hij werkt als monteur bij Biemond & van Wijk in Aalsmeer. “Al van jongs af aan ben ik fan van Mercedes-Benz. Dat ik hier nu mag werken met de nieuwste wagens, is geweldig. Dankzij de TopClass heb ik een uitdagende werkplek gekregen. De coaching en begeleiding vanuit de TopClass houden me continu bij de les.” Meer weten? Bekijk de video.

Mercedes Benz Vans TopClass

20 november 2018
Automotive College
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: