Koning opent Tech Campus ROC Midden Nederland

Feestelijke opening van de Tech Campus door Zijne Majesteit de Koning

Op donderdag 24 januari opent Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander de Tech Campus van ROC Midden Nederland in Nieuwegein. De campus bestaat uit vier kleinschalige, branchegerichte mbo-colleges: het Tech College, het ICT College, het Automotive College en het Bouw & Interieur College.

De school ontwikkelt samen met het bedrijfsleven leerroutes die aansluiten op de veranderende vraag op de arbeidsmarkt. Naast de vakmanschaproutes waarbij studenten voor een specifiek beroep worden opgeleid, ontstaan steeds meer opleidingen rondom toepassingsgebieden. Op de school komen  zowel de ambachtelijke als innovatieve technieken uit de werelden van  bouw & infra, wonen, ICT, logistiek, mobiliteit en technologie samen.

Voorafgaand aan de opening krijgt Koning Willem-Alexander een rondleiding door het geheel vernieuwde gebouw. In het Xperience Lab, het nieuwe lokaal voor energietransitie en innovatieve technologie, gaat hij in gesprek met studenten over hun projecten rondom mobiliteit, innovatieve technieken en duurzaamheid. Ook spreekt hij met leerlingen van het voortgezet onderwijs, die de afgelopen maanden onder leiding van docenten van de Tech Campus deelnamen aan de leerlijn Robotica.

Uitnodigingsbeleid

Voor de bijeenkomst met Zijne Majesteit de Koning ontvangen de relaties en andere genodigden van de Tech Campus een uitnodiging op persoonlijke titel. Bezoekers, die niet persoonlijk zijn uitgenodigd hebben geen toegang tot de bijeenkomst

19 december 2018
Automotive College
Bouw & Interieur College
ICT College
Tech College
Veiligheid & Defensie College
ROC Midden Nederland

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: